Gratis accessoires bij uw action camera in juni!

action camera in juni

De maand juni, sommige mensen kennen het als de maand van het Heilig Hart of de maand van de Romeinse godin Juno. En bijna iedereen kent het toch ook wel als een mooie zomermaand en de maand waarin we eindelijk ons vakantiegeld kunnen besteden. Om deze reden heeft Majstra besloten om onze trouwe klanten, die van deze zomermaand genieten, een handje te helpen. Wij geven namelijk gratis accessoires bij uw action camera in juni, omdat een action camera voor zoveel dingen te gebruiken is in de mooie maanden!

Statief en selfiestick 
Naast die gebruikelijke accessoires, die u normaal gesproken ook van ons ontvangt, voegen wij een gratis statief toe bij uw action camera in juni! Maar wat kunt u met dit product? Dat zullen wij u gelijk even toelichten. Een statief gebruikt u om uw action camera te bevestigen, om zo vanaf een vaststaand punt te filmen. Dit heeft als gevolg dat u veel stabiele beelden maakt, dan wanneer u met de hand filmt. Zo kunt u uw AT-30 action camera gewoon op tafel zetten, om zelf gewoon van de bootreis door de Romeinse Tiber te genieten.
Naast een statief, geven wij ook een gratis selfiestick bij uw action camera in juni! Een selfiestick is ideaal voor alle mensen die niet de beschikking hebben over een “Go Go Gadget” uitschuif arm, maar toch een selfie op afstand willen maken. Dit doet u eenvoudig door de “continuous time lapse” aan te zetten op bijvoorbeeld uw SJ8000, waarmee u instelt wanneer er een foto gemaakt dient te worden. Hiermee kunt u een prachtige selfie maken bij het Vaticaan.
action camera in juniaction camera in juni
Montage
De gratis accessoires bij uw action camera in juni passen op alle action camera’s van Majstra. Dus of u nu gaat voor een standaard Full HD action camera, de AT-45 met haar vele opties of constant 360 graden om u heen wilt filmen met de AT-360A, u kunt de gratis accessoires er allemaal op bevestigen.

Geldig
De actie met gratis accessoires bij uw action camera in juni loopt van 1 juni 2017 tot en met 30 juni 2017. De actie loopt uiteraard wel zolang de voorraad strekt, dus op=op. Heeft u verdere vragen? Dan kunt u altijd even contact opnemen met de klantenservice.