De Lipa wifi smart lamp, het alternatief voor Philips Hue

smart lamp

Bent u op zoek naar het alternatief voor Philips Hue? Lipa smart lampen hebben exact dezelfde functies en het scheelt u heel wat geld. Zo kunt u met een Lipa smart lamp alles op afstand bedienen via uw smartphone, tablet of pc. Hieronder ziet u alle mogelijkheden van de Philips Hue wat de Lipa smart lamp ook kan.

16 Miljoen kleuren en kleurverandering

De Lipa slimme lampen zijn het alternatief voor Philips Hue. Net als de Hue editie beschikken deze lampen over 16 miljoen kleuren. Deze kunt u gemakkelijk via de bij behorende app bedienen. Dit kunt u met ieder toestel doen waar de app op staat. Daarnaast kunt u ook kleuren op afstand veranderen. Zo kunt u zelf bijvoorbeeld kiezen voor een romantische sfeer of een sfeer voor tijdens het gamen.

alternatief voor Philips Hue

Controle op afstand en groepstoegang

U kunt alle lampen die u heeft verbonden met de app op afstand controleren. Zo kunt u zelf kiezen of u het licht wilt dimmen of versterken. Ook kunt u het aan of uit zetten met uw mobiel. U kunt ook bijvoorbeeld een timer instellen zodat het licht aan gaat wanneer u wilt. Dit kan handig zijn als u lastig wakker wordt. U kunt het zo instellen dat de lamp steeds feller wordt zodat u vanzelf wakker wordt. Daarnaast hebben de Lipa lampen ook een mogelijkheid tot groepstoegang. Het hele gezin kan dan de mogelijkheid krijgen om de lichten te bedienen. Alles wat de Philips Hue editie ook kan.

Synchroniseren met muziek

De Lipa smart lampen beschikken over nog een leuke functie. Er is een klein microfoontje in de lamp gebouwd en dit zorgt er voor dat de lichten meegaan met bijvoorbeeld muziek. Dit kan leuk zijn als u een film kijkt of muziek luistert. Zo kunt u een disco maken van uw woonkamer!

alternatief voor Philips Hue

Prijs en compatibiliteit

Een Philips Hue lamp met een E27 of E14 fitting kost rond de €50,-. Een Lipa smart lamp met deze fitting kost rond de €18,-. Dit betekent dat het u heel wat geld kan schelen, zeker als u meerdere lampen gaat aanschaffen. Daarnaast zijn de Lipa lampen compatibel met alle besturingssystemen en kunt u het op ieder mobiel apparaat als smartphones, tablets, smartwatches of tv boxen besturen!

Een Lipa smart lamp is een goed en betaalbaar alternatief voor Philips Hue. Bekijk onze categorie smart lampen door hier te klikken. Heeft u nog meer informatie nodig? U kunt ons altijd bereiken via de klantenservice.