Betaling en verzending

Betaalmogelijkheden
Majstra hanteert momenteel meerdere betaalmogelijkheden. Betalingen zijn natuurlijk ook afhankelijk van het land waarin u woont, daarom laat Majstra u graag kiezen naar eigen preferentie. Het is mogelijk om een betaling te verrichten via de volgende betaalmethoden:

  • ideal iDeal
  • bancontact Mistercash/Bancontant
  • paypal Paypal
  • sofort banking Sofortbanking
  • vvv VVV Giftcard
  • Good4fun Good4fun Giftcard
  • maestro Maestro
  • mastercard Visa/Mastercard
  • afterpay Afterpay

Uitleg Afterpay
AfterPay – Achteraf betalen (Nederland en België)
AfterPay voert voor www.majstra.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.majstra.com achteraf betalen tot een bedrag van € 250,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.


Verzending
De verzending van uw bestelling bij Majstra gaat via Postnl. Hierbij geldt dat bestellingen voor 16:00 uur geplaatst op werkdagen, de volgende dag in huis zijn binnen Nederland. Daarnaast zijn de verzendkosten gratis bij een bestelling boven de €60,-. De levertijd voor bestellingen naar andere landen binnen de Benelux is 2 werkdagen, echter zijn deze meestal ook al de volgende dag in huis. De verzending naar andere landen in Europa bedraagt maximaal 3 dagen, indien deze voor 16:00 uur geplaatst zijn op werkdagen. Daarnaast kunt u op de afrekenpagina een afhaallocatie invoeren bij het leveradres, waarnaar uw pakket wordt verzonden, zo hoeft u niet speciaal voor uw bestelling thuis te wachten.

De verzendkosten van een pakket, verzonden naar Nederland, België, Duitsland en Luxemburg bedragen € 6,50. De verzendkosten zijn gratis bij bestellingen boven de €60,-. Verzending in de vorm van een brievenbuspakket is enkel mogelijk binnen de Benelux en naar Duitsland, de verzendkosten hiervoor bedragen € 4,-. De verzendkosten naar Denemarken bedragen € 9,99. De verzendkosten naar Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Oostenrijk bedragen € 10,-. Tot slot, bedragen de verzendkosten naar Spanje en Italië € 12,-.

Over bestellingen met een waarde hoger dan € 60,- die worden verzonden naar een adres in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg zal geen verzending worden berekend. De verzending is voor u boven dit bedrag dus gratis!

Overige voordelen van Majstra
Majstra is de voordeligste elektronica-aanbieder van de Benelux, wanneer er wordt gekeken naar de prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast heeft u bij Majstra 14 dagen bedenktijd, gedurende deze periode kunt u een aankoop nog retour melden. De producten dienen in dat geval natuurlijk wel in dezelfde staat retour gestuurd worden als deze zijn geleverd. Ook heeft u bij Majstra 24 maanden fabrieksgarantie op uw aankopen en bent u gegarandeerd van de Majstra-service.
Verder biedt Majstra staffelkortingen aan haar zakelijke partners en andere grotere afnemers, waardoor u van schaalvoordelen geniet, wanneer er meer wordt afgenomen. Wanneer u meer informatie over het worden van zakelijke partner bij Majstra wilt hebben of  het aanvraagformulier voor een offerte wilt downloaden, kunt u op onze zakelijke pagina terecht. Heeft u specifieke vragen over onze producten? Geen enkel probleem, onze deskundige klantenservice staat u graag te woord![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]