De bijna oneindige zakelijke mogelijkheden bij Majstra

zakelijke mogelijkheden

Naast het belang van de consumentenmarkt hecht Majstra veel waarde aan een nauwe samenwerking met de zakelijke partners. Aangezien Majstra enkel door gerichte intensieve samenwerking het maximale resultaat kan bereiken. Hierin staan natuurlijk de doelstellingen van de zakelijke partner centraal. Daarnaast heeft onze zakelijke partner veelal ook te maken met de belangen van haar zakelijke partners, waarin specifiek wordt ingespeeld met het Drietrapsmechanisme. In dit mechanisme staat de samenwerking centraal tussen drie partijen. Een voorbeeld is onze samenwerking met een ICT-bedrijf, die software installeert op onze tablets, welke vervolgens worden ingezet bij de digitalisering van de derde partij. Hierbij kunt u denken aan instanties zoals gemeenten, basisscholen en andere onderwijsinstellingen. Onder andere door deze samenwerking draagt Majstra een stukje bij aan de digitalisering in Nederland. Hier worden onder andere de Allwinner A64, de Allwinner Technology A83T Octacore, de Lipa Crystal Octacore IPS en de Lipa Windows 10 Tablet voor ingezet. Zo is Majstra flexibel in de zakelijke mogelijkheden. Deze tablets worden ook veelal gebruik door vertegenwoordigers van onze zakelijke partners, die veel onderweg zijn. Doordat deze vertegenwoordigers veel onderweg zijn, mogen de tablets niet met een lege batterij komen te zitten. Hierdoor bieden wij een compleet pakket aan waarin vertegenwoordigers worden voorzien van een tablet en een powerbank, waardoor producten elk moment aan haar potentiële klanten gepresenteerd kunnen worden.

lipa-windows-81-tabtop-10-inch-met-keyboard (1)

Ook werkt Majstra samen met verenigingen, ook zij kunnen genieten van de scherpe prijzen die worden geboden, ook hier zijn zakelijke mogelijkheden natuurlijk bespreekbaar. Zo wordt de Full HD Action camera ingezet bij adventure camps en de Lipa action camera SJ8000 bij een Surfschool. Zo kunnen de beste ervaringen op de golven worden vastgelegd, en dat wel in 4k kwaliteit! Verder kan de Dashcam weer ingezet worden binnen logistieke organisaties, waar chauffeurs veel onderweg en op de weg zijn. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar op deze manier wordt deze gelukkig wel vastgelegd, zodat de verzekeraar bewijs heeft van het voorval.

Lipa AT-4K Ultra HD actioncamera

Een zakelijke partner kan van Majstra een aantal dingen verwachten. Allereerst garanderen wij zakelijke leveringen binnen twee weken, echter blijken de zakelijke leveringen in de praktijk meestal binnen twee werkdagen afgerond te zijn. Daarnaast garanderen wij een zeer uitgebreide garantie voor onze zakelijke partners (twee jaar), wat specifiek betekent dat wanneer een product defect raakt door een fabrieksfout, Majstra direct haar zakelijke partner voorziet van een nieuw exemplaar. Ook voorzien wij onze zakelijke partners van firmware programma’s, zodat haperingen in het systeem direct en kundig kunnen worden verholpen. Hierdoor wordt er een hoop tijd en rompslomp bespaart. Ook staat Majstra garant voor intensieve communicatie met haar partners, wat wij zeer belangrijk vinden om beide het maximale resultaat uit de samenwerking te halen. Verder biedt Majstra haar zakelijke partners een zeer scherpe prijs, waardoor elke partij iets heeft aan de samenwerking.

Denkt u dat uw bedrijf en Majstra wat voor elkaar kunnen betekenen op basis van zakelijke mogelijkheden? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice. Dan kunnen wij altijd middels een persoonlijk gesprek kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.