FAQ: Hoe kunt u Kodi 17 installeren op uw Android?

Exodus installeren op Kodi 17.0

Kodi heeft een tijdje terug een nieuwe versie uitgebracht, namelijk Kodi 17. Veel mensen vragen zich af hoe Kodi 17 op het apparaat geïnstalleerd kan worden. In dit artikel leggen wij u uit hoe gemakkelijk Kodi 17 installeren kan zijn. Eerst dient uw mobiele apparaat wel aan twee belangrijke voorwaarden te voldoen, deze kunt u hieronder zien.

  • Het besturingssysteem dient Android 5.0 of hoger te hebben. Kodi 17 support geen lagere Android.
  • Daarnaast dient u de oudere Kodi te verwijderen van uw apparaat. Dit kunt u doen via instellingen> apps. Hier kunt u zoeken naar Kodi en als u daar bent, kunt u klikken op verwijderen. Zo verwijdert Android de Kodi van het systeem.

Als uw apparaat voldoet aan de bovenstaande eisen, dan is het klaar voor de installatie van Kodi 17! Het kan op twee manieren, via de Google Playstore of via de site van Kodi.

Google Playstore

U kunt de Google Playstore openen en zoeken naar Kodi. Het beeld zal er uit zien zoals hieronder.

Kodi 17 installeren

Als u geklikt heeft op Kodi, ziet u het knopje “installeren” staan, net als de foto hieronder. Hier kunt u op klikken en uw apparaat zal automatisch de nieuwste versie van Kodi installeren. Zoals eerder vermeld, is het belangrijk dat u geen Kodi meer heeft op uw apparaat, anders kunt u de nieuwste versie niet installeren. Het systeem zal automatisch Kodi 17 installeren. U hoeft een aantal minuten te wachten en Kodi is gereed voor gebruik!

Kodi 17 installeren

Download via de site van Kodi

De tweede manier hoe u Kodi 17 kunt installeren, is via de site van Kodi. U kunt gaan naar www.kodi.tv. Hier klikt u op “download”. Vervolgens dient u uw besturingssysteem te kiezen. Voor Android-gebruikers, klik op Android.

Kodi 17 installeren

Ten slotte dient u het juiste bestandje te selecteren, dit kunt u zien in de foto hieronder. Voor de meeste Android-gebruikers is ARM het juiste bestand. Het enige wat u nog moet weten, is of uw apparaat 32 of 64 bit heeft. Bijvoorbeeld, als u een apparaat met 32 bit heeft, klikt u dus op ARM V7A (32 bit). Dit gegeven kunt u meestal vinden via de instellingen> systeeminformatie van uw mobiele apparaat. Als u Windows of IOS als besturingssysteem hebt, dient u deze natuurlijk te kiezen. Vervolgens zal het systeem de juiste Kodi voor u downloaden, daarna kunt u deze installeren en het is klaar voor gebruik!

Kodi 17 installeren

Er zijn dus twee manieren hoe u Kodi 17 kunt installeren. De makkelijkste weg is via de Google Playstore. Na de installatie kunt u genieten van het grootste multimedia platform! Kodi is te gebruiken op iedere Tv box en tablet van Majstra. U heeft al vanaf €42,99 een tv box in huis. En voor €109,99 heeft u al een snelle tablet ter beschikking! Bekijk het assortiment door op de links hieronder te klikken.

Klik hier voor het assortiment Tv boxen van Majstra

Klik hier voor het assortiment van tablets van Majstra

Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice.