Faq: Wat is het verschil tussen de tv boxen van Majstra?

MXQ Pro Android Tv Box

Veel mensen vragen zich wat de verschillen zijn tussen de tv boxen van Majstra. Ieder type heeft natuurlijk zijn eigen specialiteiten en specificaties. Wij leggen in dit artikel het verschil tussen de tv boxen uit zodat u een duidelijk overzicht heeft. Daarnaast geven wij per model een aanrader waar u het voor kunt gebruiken!

Belangrijke specificaties

Het belangrijkste wat het verschil tussen de tv boxen weergeeft, zijn de specificaties. Deze bepalen wederom hoe snel de tv box werkt, of er meerdere apps en programma’s tegelijkertijd gerund kunnen worden en of de tv box 4K-resolutie aan kan. Wij hebben hiervoor een tabel aangemaakt met de belangrijkste specificaties per model op een rijtje. Zo zijn de specificaties weergeven als werkgeheugen, harde schijf, CPU (central processing unit, oftewel de processor), de GPU (graphics processing unit, de videokaart) en het besturingssysteem. Deze specificaties kunt u hieronder in de tabel per model bekijken, wij gaan dit per model langs zodat u het verschil tussen de tv boxen duidelijker kunt inzien!

 

tabel-tv-blog-paint-1

 

Mxq Pro

De Mxq Pro is een model met 1 GB werkgeheugen, 8 GB harde schijf en het besturingssysteem is Android 5.1. Deze tv box is erg voordelig, maar biedt wel alle mogelijkheden. Voor films, series en sport is het boxje ideaal, de videokaart kan ook een resolutie aan van 4K. Echter is wel zo dat de Mxq Pro 1 GB werkgeheugen betreft, dit betekent dat de box niet teveel apps/programma’s tegelijkertijd kan runnen zonder er slomer van te worden. Het besturingssysteem is Android 5.1, wat een van de nieuwste versies van Android betreft. De werking is hetzelfde, enkel het design verschilt van Android 4.4 en er zijn enkele bugs verwijderd. De Mxq Pro kunt u bij Majstra voor €40,99 aanschaffen.

TX3 Pro

De TX 3 Pro lijkt erg veel op de Mxq Pro, echter bevat de Tx 3 Pro enkele upgrades ten opzichte van de Mxq Pro. Zo heeft de Tx 3 pro 1 GB aan werkgeheugen, 8 GB aan harde schijf, maar is de videokaart iets beter dan de Mxq Pro en draait het systeem op Android 6.0. Dit betekent dat de Tx 3 Pro makkelijker hogere resoluties aankan. Daarnaast bevat het de nieuwste Android, namelijk versie 6.0. Het design is hetzelfde als Android 5.1, echter zijn er enkele bugs verwijderd ten opzichte van zijn voorganger. De TX 3 Pro kunt u bij Majstra voor €44,99 aanschaffen.

M8S

De M8S is een erg sterke tv box. Zo bevat deze box een werkgeheugen van 2 GB, een harde schijf van 8 GB en draait het op Android 4.4. Door het werkgeheugen van 2 GB betekent het dat de M8S in staat is gemakkelijk meerdere programma’s en apps tegelijkertijd te runnen, het werkgeheugen kan meer aan dan een werkgeheugen van 1 GB. Daarnaast bevat de M8S ook een sterke videokaart (CPU) met een octacore-processor. Dit betekent dat de M8S zo gemakkelijk programma’s en video’s kan runnen met een hoge resolutie. Het besturingssysteem is Android 4.4, wat een beetje verouderd is vergeleken met Android 5.1 en 6.0, echter heeft dit geen enkele impact op de werking. De specificaties van de M8S zijn namelijk erg sterk. Dit model kunt u voor €59,99 bij Majstra aanschaffen.

Mini M8S II

De Mini M8S II bevat ook zeer sterke specificaties. Het formaat van deze box is daarnaast ook erg klein. De box heeft een werkgeheugen van 2 GB, een harde schijf van 8 GB en draait op Android 6.0. De box kan zo ook makkelijk meerdere programma’s en apps tegelijkertijd runnen en het bevat daarnaast de nieuwste Android-versie! De Mini M8S II kan gemakkelijk een resolutie aan van 4K (Ultra HD), wel is de videokaart minder dan van zijn voorganger M8S. Voor maar liefst €64,99 heeft u deze al in huis!

Wij hebben ook nog een tabel met welk model wij aanraden voor wat, zodat u dit makkelijk kunt inzien. Deze tabel kunt u hieronder inzien.

tabel-tv-box-2

Bent u op zoek naar de goedkoopste Android Tv box, al vanaf €42,99? Bekijk ons assortiment Android Tv boxen door hier te klikken.  Weet u niet helemaal hoe een Tv box werkt? De Majstra Tv box startgids heeft u vanaf €12,99 morgen al in huis!

Iedere Tv Box is capabel om films, series, sport etc. te bekijken. Echter zit het verschil in sommige hardware waar de prijs natuurlijk ook naar is. Wij hopen u een duidelijk beeld te hebben gegeven over het verschil tussen de tv boxen van Majstra. Wanneer u Exodus wilt installeren op Kodi 17.0, kunt u onze video op ons Youtubekanaal bekijken. Wilt u meer hierover weten, heeft u vragen, tips of opmerkingen? U kunt Majstra altijd bereiken via de klantenservice!