FAQ: Wat kan ik met de wifi-functie op een action camera?

wifi-functie op action camera

Iedere action camera van Majstra bezit een wifi-functie als extra functie. Dit is natuurlijk moderne technologie wat nog niet lang bestaat. Wij krijgen dan ook vaak de vraag gesteld: Wat kan ik met de wifi-functie op een action camera? In dit artikel zullen wij u kort toelichten wat de extra mogelijkheden zijn van deze functie.

Van een afstand besturen

Als u uw action camera verbindt met uw smartphone of tablet, is het mogelijk om van een afstand de camera te bedienen. Zo kunt u met uw smartphone bepalen wanneer de camera kan beginnen met filmen of fotograferen. Daarnaast kunt u ook op uw mobiele apparaat de instellingen van de action camera veranderen. Zo kunt u bijvoorbeeld de resolutie veranderen of speciale functies van de camera inschakelen.

Delen van data

Met de wifi-functie kunt u ook de filmpjes of foto’s direct delen op social media en met uw contacten. U kunt ook de data direct opslaan op uw mobiele apparaat. Dit versnelt eigenlijk het gehele proces van het overplaatsen van data naar uw computer.

Bewerken van media

Daarnaast kunt u ook direct de opgenomen foto’s of video’s via uw mobiele apparaat bewerken. Dit kunt u doen met de apps die u op uw mobiele apparaat gebruikt voor het bewerken van foto’s en video’s.

De wifi-functie op een action camera is eigenlijk een leuke en moderne toevoeging. Dit biedt u extra mogelijkheden en meer gemak op bepaalde vlakken. Bent u geïnteresseerd in een action camera met een wifi-functie? Dan kunt u een kijkje nemen in het assortiment action camera’s door op de link hieronder te klikken. U heeft al voor €49,99 een action camera met een wifi-functie in huis.

Klik hier voor het assortiment action camera’s van Majstra.

Mocht u nog meer vragen hebben, kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice!