Tip: Een aantal handige Android apps tijdens het studeren!

apps tijdens het studeren

Majstra motiveert studenten graag en daar willen wij jullie bij helpen! In dit artikel lichten wij een aantal handige apps toe die handig kunnen zijn tijdens het studeren. Deze zijn geschikt voor alle tablets, smartphones en zelfs Tv boxen van Majstra. Hieronder vindt u een aantal handige apps tijdens het studeren!

Dropbox of Drive

Tegenwoordig is het werken in de “cloud” erg populair. Het is natuurlijk erg makkelijk om bestanden online op te slaan zodat u er altijd bij kunt, het maakt niet uit waar u inlogt. Daarnaast is het erg handig om de bestanden te delen met medestudenten. U kunt een link delen waar andere studenten ook bij kunnen. Dropbox en Google Drive zijn handige apps hiervoor. Op ieder Android apparaat kunt u deze apps downloaden.

Schoolagenda app

Met de “schoolagenda” app kunt u gemakkelijk alle tentamens, lessen en afspraken inplannen. U kunt instellen dat de app u ruim van tevoren een seintje geeft zodat u dit allemaal niet vergeet. Dit houdt u scherp en u vergeet zo nooit belangrijke momenten voor de studie. Deze app is te downloaden op ieder Android apparaat.

Fast scanner: PDF scan

Wilt u graag uw aantekeningen gelijk digitaal hebben? Met de “Fast scanner: PDF scan” kunt u een foto maken van uw aantekeningen en deze worden gelijk geconverteerd in een PDF-bestand op uw apparaat. Dit betekent dat u het gelijk online heeft en kunt uitprinten. Zo kunt u een verzameling aantekeningen gelijk uitprinten zodat u gemakkelijk kunt leren! Ook deze app kunt u downloaden op ieder Android apparaat.

Wunderlist

Wunderlist is de ideale to-do app. U kunt alle taken die u nog moet uitvoeren, noteren via deze app. Ook kunt u instellen dat de app u een reminder stuurt voor deze taken. Zo vergeet u nooit wat en bent u altijd up to date. Wunderlist is een van de belangrijkste Android apps tijdens het studeren die u gemakkelijk kunt downloaden.

Quizlet

Met de app Quizlet kunt u steekkaarten maken wat handig is tijdens het leren. Zo maakt u eigenlijk korte sheets die dienen als samenvatting, u kunt hiermee gemakkelijk leren. Een handige tool die op iedere Android tablet, smartphone en Tv box te installeren is!

Selfcontrol

Uiteraard is het verleidelijk om tijdens het studeren naar Facebook, Youtube en andere sites te gaan. Dit is veel leuker dan studeren. Echter is het een enorme afleiding wat niet zal zorgen voor een beter studieresultaat. De app Selfcontrol houdt dit tegen en blokkeert deze verleidelijke sites.

Het laatste tafeltje

Na het studeren verdient u natuurlijk een moment om te genieten! De app “Het laatste tafeltje” laat zien welk restaurant in de buurt nog plek heeft vanavond en u ontvangt dan ook een fikse korting! Dit is natuurlijk ideaal voor de meeste studenten aangezien zij meestal niet een vette spaarrekening hebben!

Hierboven kunt u handige apps tijdens het studeren vinden die u zullen stimuleren om betere resultaten te halen. Deze zijn allemaal gemakkelijk te installeren via de Android en de Google Playstore. Zo kunt u een tablet, smartphone en zelfs een Tv box gebruiken voor deze apps! Majstra denkt ook mee met studenten en u kunt elektronica aanschaffen tegen bijna de kostprijs! Klik op de links hieronder om de assortimenten van tablets, smartphones en Tv boxen in te zien.

Klik hier voor het assortiment smartphones van Majstra

Klik hier voor het assortiment Tablets van Majstra

Klik hier voor het assortiment Tv boxen van Majstra

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? U kunt ons altijd bereiken via de klantenservice.