Handige tip: Doki voor de Nederlandse add-ons op Kodi

Doki

Wij hebben vaak de vraag gekregen hoe het gemakkelijk is Nederlandse add-ons te gebruiken op Kodi. Wij hebben hierbij het antwoord op deze vraag gevonden. De app Doki voegt een hoop toe aan de Kodi-versie voor de Nederlanders. Met Doki is het gemakkelijk Nederlands gesproken films, series, animatie en sport te bekijken. Wij leggen u in dit artikel uit wat het precies is en hoe u dit kunt gemakkelijk kunt downloaden.

Wat is Doki precies?

Doki Tv is een toevoeging bij het gebruik van Kodi. Na de download verandert de gehele image van Kodi in een andere vorm. Hierbij verandert het menu met verschillende nieuwe mogelijkheden. Zo komen er directe links naar add-ons van films, series, sport, animatiefilms en muziek. Daarnaast is dit allemaal voorgeprogrammeerd met Nederlandse ondertiteling. Ook zijn er Nederlands gesproken Disney-films te vinden in dit systeem. Iedere add-on wat bij dit systeem hoort, wordt gelijk geupdate zodat u dit niet meer hoeft te doen. Doki Tv is een leuke en gemakkelijke toevoeging voor het gebruik van Kodi. Het is te gebruiken op iedere tablettv box  of smartphone van Majstra.

Hoe kunt u Doki gemakkelijk installeren?

Ten eerste dient u Kodi te hebben geïnstalleerd op uw tablet, tv box of smartphone. Als dit op uw apparaat staat geïnstalleerd, kunt u de Doki Tv app downloaden via hun site. Na het downloaden van deze software, zal Kodi automatisch veranderd worden in een nieuw systeem met een Nederlands tintje. Doki is ook te updaten via het systeem wat mee gaat met de actualiteiten. Onder andere add-ons als Exodus en Sportsdevil staan op Doki. Met Sinterklaas, Kerst of Pasen zal het menu aangepast worden aan de feestdagen. Dit houdt in dat het dus ook mogelijk is om met Sinterklaas via Doki sinterklaasliedjes- en films te kijken. Deze mogelijkheden maken het natuurlijk ook leuk voor kinderen.

Op welke apparaten werkt Doki?

Doki is geschikt voor ieder besturingssysteem. Wij raden voor het gebruik hiervan een tv box of een tablet aan. Zo zijn de tv boxen als de Mxq Pro, Tx 3 pro, M8S en Mini M8S II erg populair. Ook is tv kijken op uw tablet natuurlijk mogelijk. Modellen als de Lipa Crystal, Diamond, Dynamic, Gold en de Windowstablet zijn zeer geschikt voor het gebruik van Kodi. Dit komt mede door het IPS-scherm wat het kijken naar multimedia aantrekkelijker maakt.

Bent u op zoek naar de goedkoopste Android Tv box, al vanaf €42,99? Bekijk ons assortiment Android Tv boxen door hier te klikken.  Weet u niet helemaal hoe een Tv box werkt? De Majstra Tv box startgids heeft u vanaf €12,99 morgen al in huis!

Wij hopen u een handige tip weggegeven te hebben. Mocht u vragen, tips of opmerkingen hebben, kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice.