Hoe maakt u de juiste keuze voor uw action camera?

AT-45 HDR actioncamera

Wilt u graag een action camera aanschaffen en heeft u geen idee waar u op moet letten? In dit artikel zullen wij u kort de dingen uitleggen voordat u een keuze maakt. Dit bespaart u geld en moeite en u maakt zo de juiste keuze voor uw action camera.

Wat is uw budget?

U kunt van te voren al bepalen wat ongeveer uw budget is voor uw action camera. Er zijn verschillende action camera’s beschikbaar binnen uw budget. Zo hoeft een Ultra HD action camera niet perse veel duurder te zijn dan een Full HD action camera.

Wilt u Full HD, Ultra HD resolutie of 360 graden?

Soms heeft u voldoende aan een Full HD resolutie. U kunt zelf bepalen wat u precies nodig heeft. Als u bijvoorbeeld een action camera wilt voor een kind die ervaring kan op doen met filmen en hier een beetje mee wil spelen, is Full HD vaak al genoeg. Heeft u echt behoefte aan de best mogelijke videokwaliteit, dan is Ultra HD natuurlijk enorm handig. Als u een 360 graden action camera wilt, dient u ook uiteraard een camera te kiezen die hierover beschikt. De AT-360A beschikt bijvoorbeeld over een 360 graden lens. Welke maximale resolutie u wilt, heeft uiteraard invloed op de prijs.

Wilt u veel extra functies?

Bent u op zoek naar een simpele action camera of wilt u er graag veel extra functies op hebben? Er zijn talloze extra functies als HDR, een verstelbare lens, slowmotion, time lapse etc. Als u uitgebreide camera’s wilt met deze functies, dan zijn de AT-45 en de SJ8000 de juiste keuzes. Voor simpelere action camera’s met basale mogelijkheden zijn de AT-30, de AT-4K en de Lipa Full HD de juiste keuzes. Een Wifi-functie zit standaard op iedere action camera van Majstra.

En accessoires?

Bij iedere action camera van Majstra ontvangt u een waterproof case, behalve de AT-360A action camera. Daarnaast bevat ieder pakket standaard mounts waar u de action camera mee kunt vastmaken aan meerdere objecten. Dit kan vaak al genoeg zijn voor u waardoor u niet extra accessoires hoeft aan te schaffen.  Mocht u wel meer mounts willen als bijvoorbeeld een borstband, hoofdband of dual charger, is het handig om dit vooraf al te weten. Een 32 in 1 mount pakket bevat bijvoorbeeld al veel extra mounts en accessoires waardoor u veel goedkoper uit bent als u dit pakket aanschaft.

Neem de stappen goed door en u maakt de juiste keuze voor uw actioncamera. Mocht u hier hulp bij nodig hebben, kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice. Wij helpen u graag! U kunt ons assortiment action camera’s bekijken door op de link hieronder te klikken, u kunt op de pagina filteren op eigenschappen die u zoekt.

Klik hier om het assortiment action camera’s van Majstra te zien!