Klantenservice

Contactgegevens

 0172-769223
WhatsApp: 06-57329437
Iedere werkdag bereikbaar van 11:00 t/m 17:00 

info@majstra.com
Wij antwoorden op werkdagen binnen 24 uur.

Adres
Europalaan 16
Unit 2.15
2408 BG
Alphen aan den Rijn
Nederland

Organisatiegegevens
KVK nummer: 70495025
NL BTW nummer: NL002244915B65
BE BTW nummer: BE 0736.680.653
Rekeningnummer: NL30 RABO 0352 2470 61
BIC: RABONL2U

Postadres

Europalaan 16
Unit 2.15
2408 BG

Alphen aan den Rijn
Nederland

info@majstra.com

Klacht
Heeft u een klacht? We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@majstra.com. Wij zullen ons best doen om een passende oplossing te bieden. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retour sturen
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Om een bestelling retour te melden, dient u gebruik te maken van ons retoursysteem. In het retoursysteem meldt u het product retour, vervolgens zal het door Majstra worden behandeld.

Majstra vergoedt betalingen van de consument die zijn gedaan bij de aankoop, inclusief eventuele leveringskosten door Majstra in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.  Tenzij Majstra aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Majstra gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Retourkosten gemaakt door de consument, worden niet vergoedt door Majstra.

Veel gestelde vragen
Voor veelgestelde vragen kunt u de pagina FAQ bekijken.