Lipa

Kunt u het leven zonder elektronica nog voorstellen? Veel elektronica producten ondersteunen ons en helpen ons meer te genieten en makkelijker te leven. Nu zijn er enorm veel verschillende merken in de elektronicabranche. Lipa denkt echter ook aan u en wilt niet dat er teveel wordt uitgegeven aan bepaalde producten.

Geschiedenis van Lipa

Het merk Lipa is ontstaan door de twee oprichters van Majstra. Dit vond plaats op januari 2014. De bedoeling was om een merk te creëren wat uitstekend past bij de visie van Majstra. Lipa begon met enkel een categorie, namelijk tablets. Naarmate de populariteit groeide, werd het assortiment van Lipa uitgebreid naar meerdere categorieën als action cams, mediaspelers (tv boxen), smartwatches, smart lampen, wifi versterkers en nog meer. Op september 2017 won Lipa een prijs met een action camera bij het Belgische tv programma “Voor hetzelfde Geld”. U kunt de aflevering bekijken door hier te klikken.

Sindsdien is de populariteit van Lipa alleen maar gegroeid en staan er grootse plannen klaar om uw leven gemakkelijker te maken, zonder dat u teveel uit geeft.

Positie en het doel van Lipa

Technologie groeit hard en de nieuwste technologieën zijn vaak onbetaalbaar voor het grootste gedeelte van de samenleving. Het doel van Lipa is dat al deze producten betaalbaar zijn voor iedereen, zodat iedereen mee kan genieten van technologie. Dit wordt deels gerealiseerd door alles efficiënt te laten produceren en veel te besparen op grootse marketingkosten. Lipa hoeft geen premium A-merk te zijn door televisie, radio of online filmpjes. Het doel is dat het volk dit vanzelf doet. Het grootste doel is dat ieder persoon kan genieten van de nieuwste technologieën in de consumentenelektronica branche.

Merkwaarde van Lipa

Een merk is geen logo wat u herkent van media, wij vinden dat een merk bepaald wordt door het vertrouwen wat u daarin heeft. Het unieke van Lipa is dat feedback van klanten wordt verzameld om de producten door te ontwikkelen en het zo nog passender te maken voor iedereen. Ook is het belangrijk iedere klant te helpen en te ondersteunen waar het nodig is. U kunt hierbij uiteraard denken aan garantie, maar nog meer aan uitleg en ondersteuning over de functionaliteiten van het product voor uw doelen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat iedereen zich vertrouwd voelt bij Lipa.

Lipa voor duurzaamheid

Een belangrijk doel van Lipa is dat er geen materialen verspild dienen te worden. Zo heeft Lipa een eigen refurbished elektronicalijn ontworpen om verspilling van elektronica tegen te gaan. Defecte producten worden gerepareerd en deze worden tegen een zeer lage prijs verkocht zodat het milieu niet wordt vervuild en iemand er toch nog wat aan heeft!

Reseller van Lipa worden?

Lipa is altijd op zoek naar partners. Als u graag een reseller van Lipa producten wilt worden, kunt u een mail sturen naar zakelijk@majstra.com.