Majstra introduceert Bluetooth Speakers!

HFD-812

De zomer komt eraan en dan houden wij er van om meer buiten te zijn. Hier past muziek goed bij, en het liefst draadloos en portable! Daarom introduceert Majstra een nieuwe categorie, Bluetooth Speakers!

Wat kunt u er allemaal mee?

De Bluetooth Speaker kunt u gemakkelijk verbinden met uw smartphone of tablet via bluetooth. Dit betekent dat u gemakkelijk muziek kunt afspelen via uw mobiele apparaat. De Speakers zijn uiteraard ook te verbinden met een kabel, zo kunt u het ook binnenshuis verbinden met bijvoorbeeld uw pc. De Speakers gaan met een volle batterij ongeveer 7 tot 8 uur mee, deze kunt u natuurlijk ook draadloos opladen met een powerbank. De Bluetooth Speaker is ideaal voor op vakantie, op het strand, tijdens een barbecue, tijdens het sporten of op een feestje natuurlijk!

Welke modellen?

Majstra introduceert respectievelijk modellen die een geluidsoutput hebben van 8, 20 en 25 Watt. Hoe meer Watt, hoe hoger de geluidsoutput. Daarnaast hebben deze modellen een NFC- en belfunctie. Zo kunt u gemakkelijk uw telefoon koppelen aan de speakers. De Speakers zijn daarnaast gemakkelijk op te  laden via de usb-kabel.

De speakers bezitten sterke specificaties en zijn scherp geprijsd, vergeleken met de gevestigde merken. Bekijk hier het assortiment van de Bluetooth speakers. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice!