Majstra introduceert nieuwe producten en categorieën!

Headphone Happy Color met microfoon

Majstra groeit en dit betekent dat ook onze producten meegroeien! Wij willen de wensen van onze klanten zoveel mogelijk realiseren. Daar hebben wij uiteraard naar geluisterd en via deze weg het assortiment uitgebreid. Hieronder zullen wij kort toelichten welke nieuwe producten en categorieën te vinden zijn bij Majstra!

Andere indeling

Door de toevoeging van nieuwe producten en categorieën hebben wij gekozen voor een andere indeling van de productcategorieën. Zo zijn de productgroepen onderverdeeld onder hoofdcategorieën. Deze splitsen uit door uw muis hierop te houden. Op de mobiele versie kunt u klikken op de categorieën om het onder te splitsen. Dit maakt het voor iedereen duidelijker en makkelijker!

Virtual reality

Omdat virtual reality de toekomst is en hier een hoge vraag naar is, hebben wij deze categorie toegevoegd aan ons assortiment. Deze technologie groeit snel en toekomstig zal er steeds meer mogelijk worden met de technologie. Momenteel bieden wij vr-boxen aan en ook een vr-camera. Met de vr-boxen kunt u aan de hand van uw smartphone genieten van apps en video’s die gemaakt zijn voor virtual reality. Dit is een zeer voordelige oplossing voor u om te experimenteren met virtual reality. U kunt het assortiment bekijken door hierop te klikken.

VR box Shinecon

Headsets

Binnen de categorie headsets kunt u allerlei koptelefoons vinden waarmee u plezierig naar audio kunt luisteren. Zo variëren de producten tussen bluetooth headsets en bedrade headsets. Een draadloze headset zorgt voor meer gemak zodat u geen last heeft van draden, u kunt deze gemakkelijk verbinden via bluetooth. Ideaal voor sporten! U kunt het assortiment bekijken door hierop te klikken.

Headphone Happy Color met microfoon

Radio

In het assortiment radio kunt u onder andere een zeer voordelige doucheradio en een Sony world receiver vinden. Met de laatst genoemde kunt u portable alle zenders van de wereld luisteren, overal waar u wilt! U kunt de categorie bekijken door hierop te klikken.

Sony ICF-SW35 World Receiver

Usb-sticks

Veel klanten hebben behoefte aan data-opslag en daarvoor zijn usb-sticks natuurlijk ideaal. Zo zijn ze lekker klein en kunt u het overal naartoe meenemen. Daarnaast hebben we ook een usb-stick met een micro-usb en usb-aansluiting. Dit is natuurlijk ideaal om de usb-stick gelijk te verbinden met uw smartphone of tablet om het vervolgens aan te kunnen sluiten op uw pc.

usb 32 GB flash on the go

Daarnaast hebben wij het assortiment van tablets, tv boxen en smartphones ook uitgebreid. Zo heeft u nu keuze uit producten met meerdere verschillende specificaties, dit sluit beter aan op de behoefte van de klant.

Wij luisteren altijd graag naar de behoefte van jullie. U  kunt ons voor tips en ideeën altijd bereiken via de klantenservice!