Nieuw: M8S Pro L Tv box met spraakbesturing

M8S Pro L

De nieuwe serie van de M8S is uit, namelijk de M8S Pro L. Naast de sterke specificaties bevat dit model nog een vernieuwende optie. Het is namelijk mogelijk om de Tv box met uw stem te besturen. Lees hieronder meer informatie over de M8S Pro L Tv box met spraakbesturing.

Hoe werkt de spraakbesturing

Als u de Tv box opstart, zal het systeem u vragen de afstandsbediening te verbinden met het apparaat. U kunt de instructies volgen zodat alles verbonden is. Als alles eenmaal verbonden is, kunt u een knop indrukken op de afstandsbediening om spraakbesturing in te schakelen. Nu kunt u de Tv box orders geven. Let wel op dat de orders chronologisch uitgevoerd moeten worden. U kunt dus bijvoorbeeld niet direct de opdracht “Search for funny video’s” geven als u nog geen app heeft geopend. Eerst dient u dus bijvoorbeeld de order “Open Youtube” te geven voordat er video’s gezocht kunnen worden. U kunt de M8S Pro L Tv box met spraakbesturing uiteraard ook zonder spraak bedienen, dit is echter een nieuwe toevoeging.

M8S Pro L

Overige specificaties

Dit model beschikt over een werkgeheugen van 3 GB, een 2.0GHz processor met acht kernen (octacore) en een harde schijf van 32 GB. De werking van de Tv box is zeer rap. U kunt snel en gemakkelijk navigeren. Het apparaat is dus ook geschikt voor games die u via de Play store kunt installeren. U hoeft alleen maar een controller aan te sluiten en u kunt gamen. Daarnaast kan dit model 4K resolutie in 60 FPS afspelen. Dit betekent dat de Ultra HD beelden zonder enige vertraging afgespeeld kunnen worden.

Android TV

Het apparaat beschikt over een Android TV interface. Dit herkent u misschien wel van Smart TV’s. De interface is zo ingedeeld dat u gemakkelijk kunt kiezen tussen verschillende TV applicaties als Netflix, Kodi,Youtube, IPTV en nog meer.

De M8S Pro L Tv box met spraakbesturing is een uitgebreide Android Tv box met een vernieuwende technologie, namelijk spraakbesturing. Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? U kunt ons altijd bereiken via de klantenservice.