Nu ook Android smartwatches te koop bij Majstra

Lipa Titan Android smartwatch

Wij hebben weer nieuwe producten! Naast de Bluetooth smartwatches kunt u nu ook Android smartwatches vinden in het assortiment. Deze zijn een tikkeltje anders en wij vertellen u in dit artikel waarom.

Eigen besturing

De Android smartwatches draaien op het besturingssysteem (u zult het raden) Android. Dit betekent dat de werking eigenlijk hetzelfde is als een tablet of smartphone. Zo bezit de smartwatch een eigen Google Playstore waar u apps van kunt installeren. Daarnaast kunt u ook browsen op het internet en alle instellingen veranderen zoals u dat gewend bent op Android.

Aansluiting simkaart

Deze horloges beschikken ook over een aansluiting voor een simkaart. Dit betekent dat u met de smartwatch direct kunt bellen en sms’en. U kunt al uw contacten synchroniseren van uw smartphone naar de smartwatch. De Android smartwatches kunnen zo ook mobiel internet verkrijgen, alles wat in het abonnement van uw simkaart hoort!

Eigen internet en functies

Een Android smartwatch beschikt ook over wifi, 3G internet en GPS. Mobiel internet kunt u dus verkrijgen als u uw simkaart in de smartwatch plugt. Erg handig, zo kunt u dus overal internet ontvangen. Daarnaast bezitten de Android smartwatches ook GPS wat betekent dat u deze horloges ook als navigatiesysteem kunt gebruiken!

Lifestyle functies

Uiteraard bezitten de Android smartwatches ook over een hartslagsensor, een pedometer, een calorieteller, een sensor voor het meten van uw slaapkwaliteit en nog veel meer functies! Met de bij behorende app kunt u ook veel meer data verkrijgen. Deze app kunt u via de Playstore installeren.

Een Android smartwatch is dus net wat anders dan een bluetooth smartwatch. De Android smartwatch kunt u via bluetooth ook verbinden met een Android- en Apple smartphone. Deze zijn dus geschikt voor alle soorten smartphones, mits ze over bluetooth beschikken. De Android smartwatch kan letterlijk alle functies van uw smartphone overnemen. Dit is enorm handig, u hoeft in veel gevallen uw smartphone niet eens mee te nemen!

Bij Majstra kunt u ook Android smartwatches vinden. Klik hier om het assortiment smartwatches te bekijken.

Klik hier om de Lipa Calisto Android smartwatch te bekijken (€129,99)

Klik hier om de Lipa Titan Android smartwatch te bekijken (€139,99)

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Neem dan contact op met de klantenservice!