Nu twee nieuwe action camera’s bij Majstra!

Nieuwe action camera's

Majstra houdt van uitbreiden en het toevoegen van nieuwe en innovatieve producten. Zo kunt u nu twee nieuwe action camera’s vinden in het assortiment van Majstra. Het gaat om de Lipa AT-A890 en de Lipa AT-N460. Wat voor extra’s hebben deze camera’s?

Lipa AT-A890

Dit model is letterlijk het alternatief van de Go Pro Hero 5. De 4K action camera beschikt over een sterke chipset, namelijk de Ambarella A12S75. Daarnaast bevat de camera over een elektronische beeldstabilisatie (EIS), een nieuwe technologie. Verder beschikt de action cam over de Sony IMX 078 lens en is de beeldhoek ook nog eens te verstellen. Een extra mogelijkheid is dat deze action camera een SD-kaart van 128 GB aan kan. Zo kunt u langdurig filmen zonder elke keer van SD-kaart te wisselen. Tevens wordt de camera geleverd met een afstandsbediening, zo kunt u de camera zowel met de afstandsbediening als met uw smartphone van afstand besturen!

Bekijk dit product nu door hier te klikken (Vanaf €144,99)

Lipa AT-N460

Deze action camera is de nieuwe budget cam met veel mogelijkheden. De 4K action camera beschikt over een verstelbare lens welke te verstellen is tot 90, 120 en 170 graden. Daarnaast bevat het model een dual screen, het voorste scherm laat u zien hoe lang u aan het filmen bent, hoeveel geheugen dit kost en welke modus u gebruikt. De Lipa AT-N460 beschikt daarnaast over veel extra functies als een dashcam modus, een duikmodus en nog meer extra’s. Daarnaast kan de action camera een SD-kaart aan van maximaal 64 GB, dit geeft u dus meer ruimte om achter elkaar te blijven filmen zonder de SD-kaart te wisselen.

Bekijk dit product nu door  hier te klikken (Vanaf €89,99)

De twee nieuwe action camera’s brengen beide iets nieuws met zich mee. Heeft u nog vragen hierover of wilt u er meer over weten? U kunt ons altijd bereiken via de klantenservice.