De OnePlus 5 is nu ook verkrijgbaar bij Majstra!

OnePlus 5

De veelbesproken OnePlus  5 is enkele weken geleden uitgebracht. Na veel interesse van klanten heeft Majstra dit model nu ook toegevoegd in het assortiment! Wat is er precies veranderd bij de OnePlus 5 ten opzichte van zijn voorganger?

Nieuwe hardware

De Oneplus 5 bezit de Snapdragon 835-chip met  6 GB RAM en 64 GB harde schijf. De processor bevat 8 kernen (octacore) wat dus een vooruitgang is met het voorgaande model, deze had een quadcore chipset. Ook is het opladen nog wat sneller geworden vergeleken met zijn voorganger. De dashcharge functie zorgt er nu voor dat de telefoon binnen een half uur voor 60% opgeladen is! Wel heeft het model een iets kleinere accu (3300 mAh) dan zijn voorganger. Mogelijk maakt dit verschil niets uit als het systeem zuiniger functioneert.

Geupgrade software

De OnePlus stond eerder al bekend vanwege de Oxygen OS, een eigen besturing wat gebaseerd is op Android. Het nieuwe model bezit dezelfde Oxygen OS wat gebaseerd is op Android 7.1. Deze werking wordt door consumenten als erg gemakkelijk ervaren. Daarnaast bezit de OnePlus 5 nu ook een leesfunctie wat het scherm ongeveer hetzelfde maakt als een E-reader.  Ook bezit het model een nachtmodus. OnePlus heeft daarnaast ook aangekondigd een upgrade uit te brengen naar Android 8.0.

Dual camera

Het nieuwe model van de OnePlus bezit nu twee camera’s, zowel aan de voorkant als de achterkant. Daarnaast is deze ook sterk verbeterd. Zo bevat de camera aan de achterkant 20 megapixels en de camera aan de voorkant 16 megapixels. Ook beschikt de camera over een elektronische beeldstabilisatie en meerdere leuke functies voor mooiere beelden. Zo bezit de camera ook over o.a. focus en gezichtsherkenning wat leuke beelden kan opleveren!

Zijn dit echte verbeteringen?

De verbeteringen die OnePlus heeft doorgevoerd naar het nieuwe model, zorgen wel voor een Android toestel waar tot nu toe geen enkel ander toestel tegenop kan. Er wordt verwacht dat de OnePlus 5 de beste Android smartphone zal worden van 2017. Zo is de hardware erg sterk en is de werking van de OnePlus 5 enorm snel en makkelijk. Het opladen van het toestel gaat ook enorm snel en de camera heeft een upgrade gekregen, waardoor het aanschaffen van een camera voor sommige mensen niet eens meer nodig is. Voor deze prijs is de aanschaf van deze smartphone zeker de moeite waard!

De OnePlus 5 is nu ook verkrijgbaar bij Majstra! U heeft het morgen al in huis gepaard met onze service en een tweejarige garantie. Is het toestel kapot of heeft u hulp nodig? Majstra lost het altijd voor u op. Bent u niet tevreden en wilt u uw geld terug? Geen probleem, binnen 3 dagen heeft u uw geld terug op uw rekening. Klik op de link hieronder om de OnePlus 5 te bestellen bij Majstra.

Klik hier om de OnePlus 5 te bestellen bij Majstra .com