Over ons

De elektronicawereld voor iedereen, van klein tot groot. Majstra is een webwinkel in `budget` elektronica. Dit houdt in dat producten met de nieuwste technologieen beschikbaar dienen te zijn voor iedereen in de maatschappij. Alles dient betaalbaar te zijn en alles dient uitgelegd te kunnen worden door ons, zodat iedereen er maximaal plezier van heeft. Op deze pagina willen wij u vertellen wie wij zijn en waar wij voor staan.

Geschiedenis van Majstra

Majstra is in 2014 opgericht door twee studenten tijdens de studie. Wij waren op zoek naar een laptop of een tablet om voor de studie te gebruiken. Het probleem was dat wij het niet konden betalen, ieder model en ieder merk was gewoonweg te duur voor ons. Dit gold ook voor veel studiegenoten en collega´s. Het idee ontstond dat dit veel goedkoper kon, maar dan wel tegen dezelfde kwaliteit. Zo begon het. Majstra was gestart en het was inderdaad mogelijk om voordelig tablets en overige elektronica te leveren. Sindsdien groeide de populariteit en breidde Majstra ook uit met verschillende categorieën. Wij wilden ook dat de klant hier optimaal van kon genieten. Hier hoort een ondersteuning bij. Zo vinden wij het belangrijk om iedereen ondersteuning te bieden voor hun doelen. Wij delen onze kennis graag met u zodat er een optimale beleving plaatsvindt.

Visie van Majstra

De visie van Majstra is om elektronica met de nieuwste technologieën voor iedereen beschikbaar te maken. Van jong tot oud, van arm tot rijk, het maakt niet uit. Zo dient het assortiment voor iedereen toegankelijk te zijn. Daarnaast is het ook belangrijk dat wij onze kennis delen met u zodat u optimaal kunt genieten van elektronica. Wij willen onze kennis graag delen met al onze klanten.

Missie van Majstra

Onze elektronica dient voor iedereen toegankelijk te zijn. Dit realiseren wij door onder andere te besparen op grootse marketingkosten. Wij vinden dat vertrouwen belangrijker is dan een logo of een naam wat veelvuldig op televisie of reclameborden komt. Majstra zal altijd proberen zo scherp mogelijk te blijven en u zo vriendelijk en deskundig mogelijk te ondersteunen. Wij vinden dat Majstra er voor u moet zijn. Maar u kunt er ook voor ons zijn. Alle feedback van klanten wordt namelijk verzameld om de organisatie nog passender voor u te maken.