Productreview: Lipa action camera SJ8000 4k ultra hd met Sony lens

Lipa action camera sj8000

Waar veel camera’s op de markt een Full HD– resolutie hebben, zijn er alweer nieuwere modellen op de markt die een Ultra- HD resolutie bevatten, ook wel de 4K-resolutie genoemd. Natuurlijk is deze verkrijgbaar in de vorm van een Gopro Hero4, verkrijgbaar vanaf ongeveer € 350,-. Echter vonden wij dit bij Majstra veel te prijzig en zijn op zoek gegaan naar een substituut, om zo voor iedereen op de markt een action camera met een 4k-resolutie betaalbaar en verkrijgbaar te maken. Zo hebben wij bij Majstra een aantal maanden geleden de Lipa action camera SJ8000 geïntroduceerd, waarmee vele consumenten en zakelijke partners inmiddels uitermate tevreden zijn. Zo bevat deze camera in tegenstelling tot vele andere action camera’s een Sony lens. Om de meerwaarde hiervan te bevestigen wijden wij aan het eind van deze blog nog een alinea aan een fanatiek gebruiker van dit geweldige product, die zelfs zijn eigen Youtubekanaal op heeft gezet. Daarnaast visualiseren wij door middel van de filmpjes van deze klant het resultaat dat de Lipa action camera SJ8000 vastlegt.

De camera

Handig voor op reis

De SJ8000, handig voor op reis

Naast de hoge resolutie van deze camera kan de Lipa action camera SJ8000 ook tot 30 meter onder water en filmt het ook daar in 3840 x 2160 pixel, waardoor u echt overal van deze camera kunt genieten. Sommige klanten gebruiken deze tijdens de wintersportvakantie, andere tijdens de mountainbike tocht door de Ardennen, sommige in pretparken en weer andere tijdens het duiken in tropische gebieden. Ook kan de camera met een mobiele applicatie van afstand bestuurd worden door middel van de Wifi-functie. Een belangrijke toevoeging is wel dat u natuurlijk een SD-kaart in de camera plugt, waarmee de filmpjes worden opgeslagen. Alle SD-kaarten vanaf klasse tien in 16GB, 32GB en 64GB kunnen hierbij als opslag dienen.

Lipa action camera SJ8000

Lipa action camera SJ8000

In de eerste alinea hadden wij het al even over de Sony sensor, specifiek gezien bevat de camera de sensor resolutie 12MP Sony IMX078 Exmor sensor. Daarnaast bevat de lens een Sony 6G Element glas met een diagonale angel waardoor de lens kan draaien tot 170 graden. Dit alles leidt ertoe dat de camera 1,5 uur lang kan filmen in 4K-resolutie. Wanneer u langer wilt filmen is dit ook geen probleem, aangezien Majstra extra batterijen verkoopt waardoor u tussendoor van batterij kunt wisselen. Daarnaast kunt u gedurende de batterijduur ononderbroken filmen, bevat de camera bewegingsdetectie, is er de optie tot cyclisch opnemen en heeft de Lipa action camera SJ8000 nog vele andere mogelijkheden. Verder krijgt u 32 accessoires meegeleverd, waardoor u de camera op vele manieren kunt monteren.

De meegeleverde accessoires

De meegeleverde accessoires

Het werd in de inleiding al even aangegeven, sinds een maand of twee heeft een partner van ons bedrijf zijn eigen Youtubekanaal opgezet. Edmond van de Berg laat in zijn kersverse kanaal RidesXL bekende attractieparken, dierentuinen en kermissen zien. Dit is een opkomend kanaal, maar zeker even de moeite waard om te gaan bekijken. Daarnaast vonden wij het erg leuk dat Edmond deze filmpjes puur vastlegt vanuit een hobby, dit sluit erg aan op de reden waarom wij destijds Majstra zijn begonnen. Hieronder ziet u het nieuwste beeldmateriaal van Edmond op bezoek in Toverland. Het gehele kanaal kunt u bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/channel/UCMfwIPsSuX6DMG2FKtpTIaQ

Zoals u in deze blog heeft kunnen lezen is de Lipa action camera SJ8000 een hoogstaande camera, maar wanneer u verdere eventuele vragen heeft beantwoorden wij deze natuurlijk graag. U kunt ons altijd bereiken via onze klantenservice.