Productreview: Lipa Windowstablet 4/64 GB Windows 10 als deluxe!

De meeste tablets op de markt maken gebruik van het Android-besturingssysteem. Zowel onbekende als bekende merken maken veelal gebruik van dit besturingssysteem. Het is makkelijk, compleet en niet duur. Het besturingssysteem wat zich enorm onderscheidt van Android, is Windows. Echter is een Windowstablet vaak al duurder, zeker vergeleken met de Android-tablets. Kijk bijvoorbeeld naar de Surface-tablets, deze kosten vaak al minimaal €500,-. Dit hoeft niet zo prijzig te zijn, daarom biedt Lipa een Windowstablet aan met hoge specificaties voor €299,99, wij zullen u uitleggen hoeveel u krijgt voor deze prijs.

Ten eerste is dit model ook te gebruiken als laptop, in het pakket zit namelijk een magnetische beschermhoes die op te stellen is in de laptophouding. Dit biedt u natuurlijk al extra mogelijkheden, zo kunt u afwisselen, waar u net maar zin in heeft.

Windows 10
Daarnaast is de Lipa Windowstablet voor geïnstalleerd met de nieuwste Windows, namelijk Windows 10. Dit besturingssysteem heeft zich enorm verbeterd ten opzichte van Windows 7 en 8.We zullen hieronder enkele belangrijke voordelen opsommen:

  • Het platform wordt tot 2025 gratis onderhouden door Windows (updates, patches etc.)
  • Windows 10 start veel sneller op dan de eerdere versies, ook is het beter ondersteunend voor games en 3D-games.
  • Verbeterde beveiliging
  • Nieuwe browser: Edge. Deze is velen malen sneller dan Internet Explorer en daarnaast ook zeer goed beveiligd.
  • Een besturingssysteem voor alle apparaten: Windows 10 kan zo switchen van touchscreenmodus naar laptopmodus of tabletmodus, dit is dus erg handig en relevant voor de Lipa Windowstablet.
  • Gegevens van u worden opgeslagen op uw Windowsaccount en deze kunt u op ieder Windows-apparaat dus inzien.

Er zijn nog meer voordelen te noemen, maar dit zijn de belangrijkste. Het besturingssysteem is dus erg luxe voor deze Windowstablet, hoe zit het met de specificaties?

Specificaties

De Lipa Windowstablet bezit een werkgeheugen van maar liefst 4 GB, dat is enorm veel. De meeste tablets in de prijsklasse €100,- tot €250,- bezitten een werkgeheugen van 1GB, dit is genoeg dat de tablet snel kan functioneren. Met een werkgeheugen van 4GB werken programma’s dus enorm snel en is het ook mogelijk zonder vertraging meerdere programma’s te draaien. Dit is handig als u het gebruik van Microsoft Office combineert met het gebruik van andere programma’s. Daarnaast bevat de Lipa Windowstablet een harde schijf van 64 GB, wat erg veel is voor een tablet. Hier kunt u dus erg veel data opslaan, daarnaast is het uit te breiden met een SD-kaart van maximaal 128 GB. Zo maakt kunt u van deze Windowstablet uw eigen “personal computer”maken. De beeldresolutie bevat 1280 x 800 pixels waar u dus ook alles kunt bekijken in mooi beeld. Zo kunt u ook films en series in Full-HD kwaliteit kijken met bijvoorbeeld Netflix of Kodi. Ook bevat de Windowstablet een dual camera met 2.0 en 1.2 megapixels. De batterij bevat een inhoud van 6000 Mah wat betekent dat u de tablet erg lang kan gebruiken zonder op te laden.

De specificaties van deze Lipa Windowstablet zijn dus erg luxe. Voor uw gemak installeert Majstra ook Microsoft Office op iedere tablet, dit staat dus al standaard op iedere tablet. Het model is daarnaast multifunctioneel en gereed voor vermakelijk of zakelijk gebruik. Allerlei apps zijn erop te installeren, bedrijfssoftware is erop te implementeren en door de Microsoft Office is het ook handig voor studiegebruik. Het model is wel iets duurder dan de gemiddelde Android-tablet, maar met een aanschaf van de Lipa windowstablet heeft u voor €299,99 uw eigen “personal computer”, maar dan in de formaat van een tablet!

De harde schijf is eventueel uit te breiden met een SD-kaart die u kunt vinden onder accessoires. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben? Dan kunt u ons altijd bereiken via onze klantenservice.