Retour

U heeft het recht om binnen 14 dagen een retour aan te melden zonder reden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het terug te sturen naar ons. Indien u uw bestelling retour wilt sturen, is het van belang dat er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Het is voor ons handig als u de factuur of een kopie hiervan meestuurt, zo kunnen wij makkelijk achterhalen van wie de retour is. Wij vragen ook om een retourreden, zodat wij de retour zo snel mogelijk kunnen behandelen.

Tot slot, dient uw retour aan één van de volgende voorwaarden te voldoen:

  1. Uw retourmelding valt binnen de 14 dagen bedenktijd. Na melding heeft u nog eens 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren. De terugbetaling dient binnen 14 dagen te geschieden.
  2. U wilt het product inruilen tegen een ander product, let wel: hier zijn mogelijk
    kosten aan verbonden.
  3. U wilt het product laten repareren, let wel: hier zijn mogelijk reparatiekosten aan verbonden. Als het binnen de garantie valt, zijn er geen kosten aan verbonden. Neem eventueel contact op met ons.

De volgende producten mogen niet retour worden gestuurd:

  1. Producten die onder de hygiëne wet vallen, waarvan de verpakking is geopend (oordopjes).
  2. Producten met beschadigingen of een beschadigde verpakking. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Instructies retour sturen:

  1. Stuur het terug naar Europalaan 16, unit 2.15, 2408 BG te Alphen aan den Rijn.
  2. Voeg er een kopie van de factuur of pakbon bij.
  3. Meld de retour hieronder aan via het retourformulier.

Hieronder kunt u ons retouradres vinden:

Majstra
Europalaan 16, unit 2.15
2408 BG
Alphen aan den Rijn
Nederland