Review: 52 In 1 mount pakket actioncamera universeel

Een actioncamera heeft vele mogelijkheden en u kunt het gebruiken voor meerdere activiteiten en in allerlei situaties. Iedere actioncamera bezit in het pakket een standaard aantal mounts waar u uw actioncamera op aan kunt sluiten. Echter zit hier niet iedere mount bij die voor u wellicht interessant kan zijn. Daarom heeft Majstra een compleet pakket samengesteld met alle mounts voor de actioncamera, het 52 in 1 mount pakket actioncamera universeel. Wat zijn de voor-en nadelen van dit pakket en wat zit erbij?

Compleet

Het pakket wordt geleverd in de vorm van een koffer waar allerlei mounts in zitten. Het voordeel van dit pakket is dat het compleet is, u heeft gelijk alle mounts die relevant kunnen zijn voor uw actioncamera. De afbeelding hieronder weergeeft alle mounts die u ontvangt in het 52 in 1 mount pakket actioncamera universeel.

Mount pakket actioncamera groot

In het pakket zitten onder andere een borstband, hoofdband, selfiestick, statief, bobber, zuigstatief en nog meer mounts. Een waterproof case ontvangt u bij Majstra in ieder pakket van de actioncamera. U ontvangt dus gelijk alles. Mogelijk gebruikt u niet direct alle mounts, maar dit kan toekomstig natuurlijk zomaar veranderen. Het pakket is erg handig als u op verschillende manier wilt filmen, een keer via het hoofd, de borst en anders in het water. Ook kunt u de camera stil laten filmen met het statief of kunt u de actioncamera vastmaken aan uw auto, motor of fiets met het zuigstatief en andere mounts. Het pakket is dus compleet en biedt u enorm veel mogelijkheden.

Voordeel

Als u enkele mounts apart wilt aanschaffen als een borstband, hoofdband en selfiestick, bent u bijna even duur uit als het 52 in 1 mount pakket actioncamera universeel. Echter ontvangt u in dit pakket natuurlijk veel meer mounts die u wellicht in de toekomst gaat gebruiken voor variatie.

Universeel

De mounts binnen dit pakket zijn universeel en zijn bruikbaar voor meerdere merken actioncamera’s. Zo zijn de mounts dus ook geschikt voor onder andere GoPro en SJcam. Daarnaast zijn de mounts uiteraard geschikt voor iedere actioncamera van Majstra.

Opgeruimd staat netjes

U kunt alle mounts gemakkelijk opbergen in de koffer die u bij dit product ontvangt. De koffer heeft afmetingen van 32,5 x 21, 5 x 6, 5 centimeter (l x b x h) en is dus compact. De koffer kunt u gemakkelijk verbergen zonder een mount kwijt te raken. Daarnaast kunt u heel het pakket inclusief de actioncamera gemakkelijk meenemen naar plekken waar u wilt filmen.

Nadelen van het pakket

Een nadeel van dit pakket is natuurlijk dat u zoveel mounts overbodig kunt vinden. Als u maar 2 mounts wilt gebruiken uit dit pakket, is het voordeliger deze apart aan te schaffen. Heeft u het idee dat u meerdere mounts gaat gebruiken (of toekomstig), dan is het voordeliger het 52 in 1 mount pakket actioncamera aan te schaffen.

In het pakket ontvangt u ook veel kleine mounts. Deze kunt u snel kwijtraken als u hier niet goed op let. Een tip is dan ook om de mounts allemaal in de koffer te houden als u het opbergt.

Samengevat, het 52 in 1 mount pakket actioncamera is erg handig als u op verschillende manieren wilt filmen en graag meerdere mounts bezit. Dit is voor u voordeliger dan dat u meerdere mounts apart aanschaft. Als u maar een of twee mounts nodig heeft, is het pakket niet voordelig voor u.

Het pakket is bij Majstra nu te koop voor €38,99. Mocht u vragen, tips of opmerkingen hebben, kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice.