Tip: Waar moet u op letten bij de aankoop van een smartphone?

MX6

U wilt graag een smartphone kopen, maar waar moet u op letten bij de aankoop van een smartphone? Er zijn verschillende aspecten die relevant voor u kunnen zijn. Wij leggen u in dit artikel uit waar u op kunt letten voor de aanschaf van een smartphone.

Foto’s en video’s

Als u een smartphone veel wilt gebruiken voor foto’s en video’s, dan zijn specifieke functies belangrijk voor de keuze. Zo raden wij minimaal 12 megapixels aan zodat er scherpe foto’s gemaakt kunnen worden. Daarnaast is het belangrijk dat er voldoende opslaggeheugen in de smartphone zit, wij raden minimaal 32 GB ROM aan. Ook is het handig om een microSD-aansluiting te hebben voor externe geheugenkaarten, zo kunt u het opslaggeheugen uitbreiden. Hier moet u op letten bij de aankoop van een smartphone als u veel gebruik wilt maken van de camera.

Games 

Het is tegenwoordig ook mogelijk om redelijk zware games op de smartphone te spelen. Als u dit graag wilt, zijn aspecten als werkgeheugen, videokaart en het opslaggeheugen belangrijk. Wij raden minimaal een werkgeheugen van 3 GB aan zodat de smartphone zwaardere games kan runnen zonder problemen. Daarnaast kunnen games ook flink wat datageheugen in beslag nemen, wij raden dan ook minimaal 32 GB aan harde schijf aan. Om de resolutie van de meeste games aan te kunnen, raden wij minimaal een Full-HD schermresolutie aan.

Films en multimedia

Wilt u graag films, series en sport kijken op uw smartphone? Dit is mogelijk via bijvoorbeeld apps als Kodi en Netflix. Het is belangrijk dat u minimaal een Full-HD schermresolutie heeft, zo kunt u optimaal genieten van multimedia en dit in een scherpe kwaliteit bekijken. Tegenwoordig is het mogelijk om films en series te streamen via apps als Kodi en Netflix. Mocht u willen downloaden, dan raden wij minimaal een opslaggeheugen aan van 32 GB en een microSD-aansluiting voor externe geheugenkaarten . Als u multimedia wilt bekijken zonder wifi, dan raden wij minimaal 4G-internet aan. Hier kunt u op letten bij de aankoop van een smartphone als u graag films en series wilt bekijken.

Werk en privé in een telefoon

Als u het storend vindt om twee smartphones te hebben voor zowel privé als werk, dan is het handig als uw smartphone twee simkaartingangen heeft. Dan kunt u de telefoon zowel zakelijk als privé gebruiken.

U kunt uw smartphone tegenwoordig voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Majstra biedt verschillende smartphones aan, ook voor de bovenstaande doeleinden. U kunt het assortiment smartphones van Majstra bekijken door op de link hieronder te klikken, al vanaf €184,99.

Klik hier om het assortiment smartphones te bekijken van Majstra

Wilt u graag advies voor de aankoop van een smartphone? U kunt onze klantenservice altijd bereiken!