Tip: Real Debrid op Kodi voor de beste streams met het beste geluid!

Real debrid

Er is een mogelijkheid om via Kodi veel Full HD en Ultra HD streams te bekijken. Dan kunt u altijd genieten van de beste kwaliteit van iedere film en serie. Dit is in te stellen via Real Debrid. Het kost echter wel ongeveer 16 euro voor een half jaar. Het voordeel is dat u alle films en series dus in de beste kwaliteit kunt bekijken en kunt genieten van “5.1 surround system geluid”. Daarnaast zal een stream ook nooit meer bufferen. Wij leggen in dit artikel uit hoe u dit kunt instellen in uw Kodi. Let op: Deze tutorial is wel gebaseerd op Kodi 17, de installatie op een eerdere versie van Kodi is vrijwel hetzelfde, het kan er alleen iets anders uit zien. 

Eerst dient u zich te registreren bij Real Debrid, u kunt daar alleen betalen met Creditcard. Via deze weg kunt u ook betalen met IDEAL, u ontvangt dan een couponcode die u kunt gebruiken. Als u eenmaal een account heeft, kunt u de onderstaande stappen volgen om Real Debrid te installeren op uw Kodi.

Stap 1: Open Kodi en klik op “settings”

Real Debrid

Stap 2: Kies vervolgens voor “system settings”

Real Debrid

Stap 3: Klik linksonder op het tandwiel en stel het in op “expert”

Real Debrid

Stap 4: Klik vervolgens op “Add-ons en op Manage dependencies”

Real Debrid

Stap 5: Kies vervolgens “URLresolver”

Real Debrid

Stap 6: Klik dan op “configure”

Real Debrid

Stap 7: Kies “Universal resolvers”

Real Debrid

Stap 8: Scroll naar beneden naar “Real debrid” en klik nu op “Priority”

Real Debrid

Stap 9: Zet deze nu op 90 en klik op “(Re) authorize my account”. Ga op de smartphone, tablet of pc naar https://real-debrid.com/device en voer daar de code in die u in uw Kodi heeft gekregen

Real Debrid

 

Nu is Real Debrid ingesteld binnen Kodi. Als u nu een film of serie wilt kijken, krijgt u de keuze uit de beste streams met het beste geluid. Deze methode geldt voor iedere Tv box, tablet of smartphone van Majstra. Bij Majstra kunt u voordelige Android Tv boxen vinden. Klik hieronder om het assortiment Tv boxen en tablets te bekijken.

Bekijk het assortiment Tv boxen

Bekijk het assortiment Tablets

Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd bereiken via de klantenservice.