Tip: Waar moet u op letten bij de aankoop van een bluetooth speaker?

T110 Bluetooth speaker

Bent u op zoek naar een bluetooth speaker, maar weet u niet waar u op moet letten? In dit artikel geven wij enkele tips waar u op kunt letten voordat u een aankoop doet.

Het aantal Watt

U kunt op basis van het aantal Watt bekijken hoe sterk een bluetooth speaker is. Hoe meer Watt een speaker heeft, hoe meer kracht het in principe heeft. Zo heeft een speaker van bijvoorbeeld 25 Watt een sterkere output vergeleken een speaker van 8 Watt. U kunt zich afvragen of u echt een speaker nodig heeft met een grote hoeveelheid Watt. Als u een speaker van 25 Watt op zijn allerhardst zou zetten, zouden alle buren hierover klagen. Dit zou buiten in een park bijvoorbeeld wel kunnen en dus geen probleem zijn. En daarnaast kunt u een speaker altijd zachter zetten, en niet harder dan wat het vermogen toelaat.  Dit is een kwestie wat u voor uzelf zou moeten nagaan en wat u belangrijk vindt. Een speaker met minder Watt is daarnaast ook goedkoper.

Grootte

Wat daarnaast ook een belangrijk aspect is, is de grootte van een speaker. Heeft u liever een kleine en compacte speaker die heel gemakkelijk in iedere tas kan? Of maakt het u niet uit, als het maar geen grootte van een koelkast heeft? De grootte van een speaker gaat meestal gepaard met het geluidsoutput, het aantal Watt.

Batterijduur

Hoe lang wilt u dat de speaker mee gaat? Dit is ook een belangrijk aspect waar u op moet letten voordat u een speaker koopt. Ook dit gegeven heeft een verband met het aantal Watt en de grootte. Meestal gaan speakers met meer Watt langer mee, ook omdat ze groter zijn en er dus een grotere batterij in past.

Het aantal Watt, de grootte en de batterijduur zijn in principe de belangrijkste dingen waar u op moet letten voordat u een bluetooth speaker wilt aanschaffen. U dient voor zichzelf na te gaan wat u belangrijk vindt. Uiteraard kunt u voor advies altijd terecht bij de klantenservice van Majstra, wij helpen u graag!

Majstra biedt ook bluetooth speakers aan. U kunt het assortiment bekijken door op de link hieronder te klikken.

Klik hier voor het assortiment bluetooth speakers van Majstra!