Onze Tv boxen ondersteunen nu ook Ziggo Go en andere interactieve apps!

Ziggo Go

Veel Tv boxen hadden het probleem dat Ziggo Go en de interactieve app van KPN niet werkten. Dit kwam omdat deze aanbieders geen update hadden uitgebracht voor de chipsets die in deze Tv boxen zaten. De apps ondersteunden alleen de chipset Amlogic S905X. Nu hebben een aantal Tv boxen van Majstra deze chipset gekregen en is het ook mogelijk Ziggo Go en de andere interactieve apps te gebruiken!

Hoe te installeren?

Ziggo Go en Horizon Go kunt u vinden in de Google Playstore op iedere Tv box. Via dit kunt u het installeren op uw apparaat. Daarnaast is het ook mogelijk om de apps te installeren via hun sites.  Als u het geïnstalleerd heeft, kunt u de app openen en interactief televisie kijken via de Tv box. U dient uiteraard wel een abonnement te hebben bij de aanbieder

Welke Tv box?

Majstra biedt momenteel drie modellen aan met de Amlogic S905X chipset. Zo bezitten de Mxq Pro, de TX 3 Pro en de Mini M8S III deze chipset. U kunt hieronder op de links klikken om de producten te bekijken.

Klik hier om de Mxq Pro te bekijken (€38,99)

Klik hier om de TX 3 Pro te bekijken (€44,99)

Klik hier om de Mini M8S III te bekijken (€59,99)

Deze Tv boxen ondersteunen Ziggo go en andere interactieve apps. Heeft u nog vragen en kunnen wij u ergens mee helpen? U kunt ons altijd bereiken via de klantenservice.