Update: Nu iedere Android Tv box met Kodi!

Android tv box met Kodi

Een lange tijd heeft Majstra Tv boxen zonder Kodi geleverd. U diende Kodi zelf te installeren via de Google Playstore of de site van Kodi. Echter hebben wij een update uitgebracht voor iedere Android Tv box van Majstra. Nu is iedere Android Tv box met Kodi voorgeïnstalleerd.

Waar kunt u dit vinden?

Als u de Android Tv box opstart, kunt u deze vinden onder het kopje “apps’. Hier staat de nieuwste versie van Kodi tussen. U kunt daar op klikken en Kodi zal geopend worden. U dient echter nog wel zelf de add-ons te installeren. Wij hebben meerdere stappenplannen op onze blogpagina staan. Op het internet kunt u allerlei stappenplannen voor de add-ons op Kodi vinden, er bestaan namelijk enorm veel add-ons.

Heeft u Kodi verwijderd?

Mocht u Kodi per ongeluk verwijderd hebben, dan is er niets aan de hand. Dit is gemakkelijk opnieuw te installeren. Via de Google Playstore op de Android Tv box kunt u zoeken naar Kodi. De Play store zal automatisch de nieuwste versie pakken en deze kunt u gemakkelijk installeren. Daarnaast kunt u via de site van Kodi ook de nieuwste versie installeren.

Majstra verkoopt verschillende Android Tv boxen. Deze verschillen van elkaar op basis van specificaties. Vanaf nu is iedere Android Tv box met Kodi geïnstalleerd. Al vanaf €38,99 heeft u een Android Tv box in huis! U kunt op de link hieronder klikken om het assortiment te bekijken.

Klik hier om het assortiment Android Tv boxen van Majstra te bekijken (vanaf €38,99)

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice.