Wat is het voordeel van een Tv box en waarom is het een ideaal decembercadeau?

Wij hebben het afgelopen jaar al veel vragen gekregen over het voordeel van een Tv box. Hierom hebben wij een blog geschreven dat uitlegt wat het voordeel van een Tv box is, welke addons aan te raden zijn om te installeren, hoe deze installatie werkt en welke extra instellingen aan te raden zijn.

Een Tv box is er in verschillende soorten en maten en beschikt over verschillende specificaties. Zo maken wij bij Majstra onderscheid tussen de MXQ Pro, de M8S, de TX3 Pro en de Mini M8S II. De voornaamste verschillen tussen de Tv boxen van Majstra zitten in de videokaart, het werkgeheugen, de Android versie, de harde schijf en de processor. Voor de kenmerkende verschillen tussen onze Tv boxen, kunt u onze blog bekijken. Met al deze Tv boxen kunt u eindeloos films/series, kinderanimatiefilms en live sportwedstrijden kijken. Voor het kijken van films en series bevelen wij de addon Exodus aan, voor het kijken van sportwedstrijden bevelen wij Zem Sports aan en voor het kijken van kinderanimatiefilms bevelen wij Doki aan. Ook het afspelen van muziek of het gebruik van een andere app is mogelijk op de Tv boxen van Majstra, aangezien u alle Android-apps rechtstreeks vanuit de Playstore op uw Tv box kunt installeren. Zo kunt u bijvoorbeeld Spotify, Soundcloud of Youtube installeren om ook uw muziek te luisteren via uw Tv box.

Na aanschaf van uw Tv Box bij de goedkoopste aanbieder van Nederland zijn er een aantal stappen die wij adviseren om te doorlopen, namelijk:

 1. Verbind uw Tv Box met uw Wifi-netwerk of een internetkabel.
 2. Zorg dat de meest recente versie van Kodi op uw Tv Box staat geïnstalleerd (momenteel versie 16.1). U kunt deze downloaden op www.kodi.tv of in de Google Playstore.
 3. Daarnaast dient u te zorgen dat uw favoriete addons zijn geüpdatet naar de meest recente versie, aangezien streams anders niet optimaal functioneren. U kunt de meest recente versie van de addons installeren door de volgende stappen te doorlopen:
  1. Open Kodi
  2. Ga naar Programmes => Addoninstaller
  3. Ga naar Featured addons, druk op het logo van de gewenste addon (bijvoorbeeld Exodus) en installeer de meest recente versie die er staat
 4. Stel ondertitels in. Hoe dit werkt, vindt u in een eerdere blog van ons. Daarnaast adviseren wij om de ondertitels van Subscene en Opensubtitels.org beide in te stellen voor zowel series als films.
 5. U kunt in de instellingen de Tv box in het Nederlands instellen, mocht dat uw preferentie hebben.

Daarnaast is het kijken van televisie ook een voordeel van een Tv box, echter is het hierbij wel aan te raden om een IPTV-abonnement af te luisten. Hierdoor kunt u namelijk meer dan 2000 zenders van over de hele wereld stabiel bekijken. Deze abonnementen zijn al vanaf € 10,- per maand bij verschillende aanbieders af te sluiten en zijn eenvoudig te implementeren op de Tv boxen van Majstra.

Doordat u alle muziek, sportwedstrijden, films en series kunt kijken met de Tv boxen van Majstra, is dit een ideaal cadeau voor verjaardagen, sinterklaas en kerst. Voor een klein bedrag kunt u vrienden en/of familie dagen aan ontspanning cadeau geven. Tot slot is het mooi meegenomen dat de duurste en meest uitgebreide Tv box van Majstra goedkoper wordt aangeboden dan de goedkoopste Tv box (MXQ Pro) bij de meeste andere Nederlandse bedrijven. Wanneer u Exodus wilt installeren op Kodi 17.0, kunt u onze video op ons Youtubekanaal bekijken. Voor verdere vragen kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

Bent u op zoek naar de goedkoopste Android Tv box, al vanaf €42,99? Bekijk ons assortiment Android Tv boxen door hier te klikken.  Weet u niet helemaal hoe een Tv box werkt? De Majstra Tv box startgids heeft u vanaf €12,99 morgen al in huis!