Wat zijn de beste games voor Android anno 2018?

Soms is het zo verslavend, maar o zo leuk. Gamen op de smartphone of tablet. Tegenwoordig zijn er steeds betere games beschikbaar op mobiele apparaten. De graphics worden steeds scherper en deze games zijn overal te spelen. U kunt uw smartphone of tablet namelijk overal mee naartoe nemen. Wat zijn nou de populairste Android games van 2018? In dit artikel zullen wij de beste games voor Android toelichten, anno 2018.

Beste Games voor Android 2018

Shadowgun Legends

In Shadowgun Legends speelt u een van de helden die een Alien invasie moet stoppen. Het is een first-person shooter en u kunt de campagne tegen de computer spelen of u kunt online tegen andere spelers spelen. Op het scherm krijgt u een virtuele gamepad te zien en het personage zal automatisch schieten wanneer een vijand in uw vizier komt. Daarnaast is het mogelijk om uw personage en wapens eindeloos te upgraden en te customizen. Het spel is gratis te downloaden vanuit de Google Playstore. Uw apparaat dient alleen wel Android 6 of hoger te bevatten.

Beste games voor Android

Final Fantasy XV Pocket edition

Het bekende Final Fantasy, een Role playing game die nu ook mobiel te spelen is. Hier gaat u met een groepje op pad om allerlei quests op te lossen. Zo kunt u de personages ook upgraden en zo sterker worden. De besturing is vrij simpel. U kunt tappen op uw scherm om te lopen, te praten en om te vechten. Het eerste hoofdstuk van het spel is gratis, de andere chapters kunt u in-game aanschaffen.

Vereisten:

  • Android 5.0 of hoger
  • CPU 1.5 GHz of hoger
  • RAM 2 GB of hoger
  • Opslag 5 GB (8 GB bij de hoogste resolutie) nodig

Beste games voor Android

The Room: Old sins

Een van de beste games voor Android gebaseerd op horror en puzzels!  U dient in dit spel mysterieuze puzzels op te lossen om dichterbij de waarheid te komen van Waldegrave Manor. Zo zijn er geheime kamers en door de enge sfeer zult u gefocust blijven. U kunt het spel geheel spelen met uw touchscreen. Het spel kost eenmalig €5,49.

Beste games voor Android

Pokemon Quest

U bevindt zich op een eiland waar alle Pokemon een kubusvorm bevatten! Het spel speelt zich af op Tumblecube Island en u dient allerlei verborgen schatten te vinden op het eiland. Zo kunt u een team samenstellen van Pokemon om gevaren te verslaan. Dit spel bevat de bekende Pokemons van Pokemon Rood en Blauw. Een leuk spel voor kinderen, maar ook voor volwassenen natuurlijk. Pokemon Quest is gratis te downloaden via de Google Playstore.

Vereisten:

  • Android 4.4 of hoger
  • RAM van 2 GB of hoger

Beste games voor Android

The Sims Mobile

The Sims is een bekend spel wat vroeger enorm veel op de pc werd gespeeld (en nog steeds). Nu is het echter ook mogelijk om de sims overal te spelen met de smartphone, u neemt ze namelijk gewoon mee in uw broekzak.  In dit spel kunt u een huis bouwen en unieke sims (personen) maken. Daarnaast kunt u vorm geven aan het leven van deze sims. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om een artiest of een profsporter te worden. Of toch het leger in? Alles is mogelijk. Daarnaast kunt u ook online samen spelen met andere spelers om elkaar’s sims te ontmoeten. Het spel is gratis te downloaden via de Google Playstore. In-game kunt u nog wel aankopen doen (is geen must). Uw apparaat dient alleen Android 4.1 of hoger te bevatten.

Beste games voor Android

Dit zijn de vijf populairste en beste games voor Android in 2018. Hier is wel gekeken naar diversiteit zodat meerdere Android games en genres behandeld zijn. De Android games zijn geschikt voor iedere tablet, smartphone of Tv box van Majstra. Kunnen wij u nog ergens mee helpen? U kunt ons altijd bereiken via de klantenservice.