Zakelijk

Majstra werkt graag samen met bedrijven en met elkaar kunnen wij het makkelijker maken voor elkaar! Een zakelijke partner ontvangt bij Majstra veel voordelen, deze kunt u hieronder vinden.

Kortingen

Hogere afnames zullen u meer korting bieden. De exacte staffelkortingen kunt u vinden op de pagina staffelkortingen. Komt u vaker terug bij onze webshop? Dan bent u een vaste zakelijke klant en kunt u daarnaast uw eigen kortingscode ontvangen voor onze webshop. Deze geldt voor het hele assortiment van Majstra!

Snelle service en garantie

Wij vinden het belangrijk om snel te antwoorden en snel te schakelen. Heeft u hulp nodig? Wij komen dezelfde dag nog met een passende oplossing. Is er iets kapot? Majstra repareert het binnen 3 werkdagen of u ontvangt een nieuw model! Kortom, u zult uw product nooit lang kwijt zijn. Voor zakelijke klanten bieden wij 1 jaar fabrieksgarantie op elektronica. Heeft u toch liever een langere fabrieksgarantie? Dit kunt u uiteraard met ons bespreken.

Snelle levering

Na een bestelling ontvangt u het de volgende dag nog! Uiteraard ontvangt u hier ook een tracking code voor zodat u de zending kunt volgen.

Eigen contactpersoon

Iedere zakelijke partner ontvangt een eigen contactpersoon binnen Majstra. De bedoeling hiervan is dat er sneller begrip is en er sneller geschakeld kan worden. Dit maakt het voor u nog makkelijker!

Huidige systeem oplossingen

Wij werken graag samen met partners om complete oplossingen te bieden. Hieronder kunt u zien welke complete oplossingen wij u momenteel kunnen bieden. Staat iets er niet tussen? Schroom ons niet te vragen, alles is bespreekbaar.

Wilt u graag een offerte ontvangen? Hieronder kunt u een aanvraag indienen. Daarnaast zijn wij flexibel en is alles te bespreken. U kunt ons altijd bereiken door te mailen naar zakelijk@majstra.com of te bellen naar 0172-769223.

Aanvraag offerte

Wij verzorgen graag uw zakelijke aanvraag


Uw gegevens

Laat ons weten hoe we u kunnen bereiken.