Majstra Business Format program (MBF-program)
Speciaal voor onze zakelijke klanten hebben wij het MBF-program ontwikkeld. Dit houdt in dat Majstra voor elke zakelijke partner een concept op maat creëert en elke partner haar eigen accountmanager heeft.  Op deze wijze houdt Majstra rekening met de specifieke omstandigheden en doeleinden van uw onderneming. Hierdoor kan elke onderneming van klein tot groot bij Majstra terecht, een KVK-nummer is het enige vereiste.

In de samenwerking staat persoonlijk contact bij ons centraal, wij doen dit graag op informeel niveau, maar met formele afspraken. Zo beantwoorden wij alle vragen direct via de telefoon of binnen 24 uur via de mail. Daarnaast garandeert Majstra voor zakelijke partners een snelle service. Leveringen uit voorraad worden binnen 48 uur geleverd, niet uit voorraad binnen 10 werkdagen en ook een maandelijkse standaard afname middels een contract is een optie.  Ook de zakelijke garantie betreft 24 maanden en wanneer het product niet functioneert zoals het hoort te functioneren, bieden wij een vervangend model aan. De betaling gaat via verschillende betaalmethoden, de keuze daartussen verschilt per onderneming.

Drietrapsmechanisme
Ook aan de samenwerking van uw zakelijke doeleinden en die van uw klant(en) is gedacht, middels het Drietrapsmechanisme. Dit houdt een samenwerking in waarin drie partijen een optimale situatie creëren voor de specifieke doeleinden van haar onderneming. Hierin is Majstra verantwoordelijk voor de levering van de producten, uw bedrijf voor de optimalisering en installatie van software en is uw klant de specifieker afnemer/gebruiker. Dus ook in het Drietrapsmechanisme garanderen wij persoonlijk contact en flexibiliteit.

Meer informatie/vragen
Voor meer informatie, specifieke vragen, een eigen kortingscode of een adviesgesprek kunt u altijd contact opnemen met onze zakelijke afdeling. Zo kan Majstra optimaal meedenken in het concept op maat voor uw onderneming. Ook voor ondernemingen buiten Nederland die BTW willen verleggen kunt u contact met ons opnemen. Ontvangt u graag een offerte? Dan kunt u onderstaand formulier invullen en deze mailen naar ons zakelijk e-mailadres. Voor vragen kunt u ons via de volgende kanalen bereiken:

E-mail: zakelijk@majstra.com

Telefoon: 0172-769223
Aanvraagformulier offerte zakelijke partner