EK 2016 en elektronica: ook een match!

EK 2016 en elektronica

Het EK 2016 in Frankrijk gaat bijna beginnen en menig voetbalfan heeft er zin in. Wel is het natuurlijk jammer dat Nederland niet meedoet. We missen nu toch een beetje de Oranjegekte, het saamhorigheidsgevoel en de hele EK-sfeer in Nederland. Wel doen onze zuiderburen mee en nu zijn zij aan de beurt te presteren op het EK. De Rode Duivels kennen een sterke selectie en kunnen zomaar verrassen op het EK. De technologie heeft de afgelopen jaren een enorme boost gekregen en we kunnen het EK op verschillende manieren bijhouden. Zo is de combinatie van het EK 2016 en elektronica passend geworden, bepaalde producten kunnen het ons gemakkelijker en leuker maken wat betreft dit voetbalevenement.

Zo is het met tablets mogelijk veel te doen. U kunt bijvoorbeeld vanaf iedere plek de wedstrijden bekijken als u een internetverbinding heeft. Interactief tv kijken of streamen, het is allemaal mogelijk met de tablets van Majstra. Zo kunt u ook alle scores bijhouden en het voetbalnieuws volgen. En als wij de Rode Duivels supporten, is het natuurlijk wel belangrijk te weten wie er fit zijn en om up to date te blijven van het nieuws. Dit kan dus door het EK 2016 en elektronica te combineren. Daarnaast kunt u met een tablet ook gemakkelijk meedoen met online poultjes die vrienden organiseren, zo kunt u ook online wedden via de Toto-app. Naast met een Android-tablet, zijn deze functies ook mogelijk met een Windows tablet.

Bekijkt u liever de wedstrijden op andere kanalen? Ook dit is mogelijk met een tablet of een tv box. Zo kunt u via Kodi allerlei kanalen en programma’s bekijken. Als u de sfeer wilt proeven van de Rode Duivels is het bijvoorbeeld handig de wedstrijden te bekijken via een Belgisch kanaal.

Wilt u de de EK-sfeer in Frankrijk meemaken en dit later terugzien? Ook dit is mogelijk. Met een actioncamera kunt u zo gemakkelijk de sfeer opnemen en de video’s en foto’s later terugzien. Frankrijk ligt nou eenmaal niet ver van Nederland of België en de kans is er dus om de sfeer te gaan proeven. Zo kunt u vliegen, met de trein of met de auto. En als u met de auto gaat, kunt u een rondje rijden door de steden en de sfeer opnemen met een dashcam.

Het EK 2016 en elektronica gaan dus goed samen, het is zo mogelijk meer te genieten en makkelijk informatie te winnen door de huidige technologie. Toekomstig zal dit alleen maar meer worden. Helaas doet Nederland deze keer niet mee, maar we zullen juichen voor de Belgen en hopelijk genieten van een mooi evenement.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons altijd bereiken via onze klantenservice.