Faq: Hoe gebruikt u de app van de smartwatch?

Omega E07 smart bracelet White LIPA

Een smartwatch is het verbindingsstuk tussen uw lichaam en elektronica. Daarnaast kan het ook fungeren als alternatief van de smartphone. Hoe uitgebreider een smartwatch is, hoe meer functies het van uw smartphone kan overnemen. U kunt hierbij denken aan bellen, appen en social media. Iedere smartwatch of smart bracelet gaat gepaard met een unieke app. Via deze app is  het meestal mogelijk alle functies uit te oefenen van het smart product. In dit artikel leggen wij uit hoe u de app van de smartwatch gebruikt.

Welke app downloaden

Iedere smartwatch heeft een eigen app. Deze staat meestal in de handleiding. U kunt deze op uw smartphone downloaden via de Playstore of het internet. Zo installeert u de app gemakkelijk en dit heeft u nodig om de werking van de smartwatch te optimaliseren.

Connecten

Vervolgens dient u uw smartphone te connecten met uw smartwatch. Dit gaat via de bij behorende app. Dit heeft u nodig om bepaalde analyses uit te lezen. Zo kunt u via deze app vaak uw hartritme meten, het aantal verbrande calorieën inzien en de gelopen stappen bekijken.

Functie van de app

Met de app kunt u dus meerdere sportresultaten meten en uw lifestyle in kaart brengen. Daarnaast is het ook mogelijk om de kwaliteit van uw slaap in te zien via deze app. Het is als het ware een verbinding tussen uw lichaam en elektronica en deze nieuwe technologie biedt ons deze extra opties! Het is ook mogelijk om de resultaten direct online te delen via de app.

In dit artikel kunt u zien hoe u de app van de smartwatch kunt gebruiken. Bepaalde smartwatches beschikken ook over een eigen Android-systeem en zijn erg uitgebreid. Deze smartwatches kunnen vaak zonder de smartphone al analyses uittrekken. Vaak zijn deze Android smartwatches wel duurder. Majstra verkoopt verschillende smartwatches en smart bracelets. Hieronder kunt u klikken op de links om het assortiment te bekijken.

Klik hier om het assortiment smartwatches van Majstra te bekijken, al vanaf €19,99

Klik hier om het assortiment smart bracelets van Majstra te bekijken, al vanaf €23,99

Binnenkort kunt u ook gehele Android smartwatches vinden in het assortiment van Majstra. Dit zijn modellen met een eigen Android systeem waar u ook daadwerkelijk apps op kunt downloaden en wat u geheel als telefoon  kunt gebruiken! Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? U kunt ons altijd bereiken via de klantenservice.