Het verschil tussen actioncams van Majstra op een rijtje

verschil tussen actioncams

Vaak krijgen wij de vraag wat nu het voornaamste verschil tussen actioncams uit ons assortiment zijn. Om dit duidelijk uit te leggen, hebben wij de actioncams vergeleken op basis van de maximale resolutie met de bijbehorende fps, de maximale batterijduur, de sensor, de functies en de lens.

verschil tussen actioncams

Zoals u hierboven kunt zien, verschilt het aantal fps bij de maximale resolutie bij de verschillende actioncams. Daarnaast verschilt ook de resolutie bij de verschillende actioncams. Ook in de batterijduur zit verschil tussen actioncams. Zo is de maximale batterijduur van bijvoorbeeld de AT-360A panoramic camera 120 minuten, die van de SJ8000 en de AT-30 90 minuten en die van de Lipa Full HD 70 minuten. Het verschil tussen actioncams in de maximale batterijduur ziet u in de onderstaande tabel.

verschil tussen actioncams

Er zit ook verschil tussen actioncams op het gebied van de sensoren. In de onderstaande tabel is zichtbaar  dat de AT-30 een 16 Mega Pixel Sony sensor heeft, de AT-4K  een 16 Mega Pixel CMOS-sensor en de AT-45 een 20 Mega Pixel Sony sensor.

verschil tussen actioncams

verschil tussen actioncams

In de bovenstaande tabel ziet u verschil tussen actioncams op basis van de verschillende functies. Hier ziet u dat de AT-45 de meeste functies bezit, gevolgd door de SJ8000. De minste functies heeft de Lipa Full HD Action camera, dit is een actioncam die aan de basiseisen voldoet. Tot slot ziet u in de onderstaande tabel de verschillende lenzen van de actioncams. Hierin is het meest kenmerkende dat de Lipa AT-360A camera 8 verschillende lenzen bevat, zodat elke hoek (360 graden) wordt gefilmd.

verschil tussen actioncams

Heeft u nog verdere vragen? Schroom dan niet en neem gerust even contact op met onze klantenservice.