Nieuw: De Mag 322 IPTV box voor interactieve televisie

IPTV box

De Mag 322 IPTV box van Infomir is een nieuw product in het assortiment van Majstra. Wilt u graag genieten van interactieve televisie en zoekt u daar de hardware voor? Dit boxje is speciaal gefabriceerd voor het ontvangen van IPTV.

Hoe werkt het?

De IPTV box wordt bestuurd door Linux 3.3 en Ministra. Praktisch gezien betekent dit dat er weinig geheugen wordt verbruikt door het besturingssysteem. Het geheugen is volledig bedoeld voor IPTV waardoor de werking enorm snel en gemakkelijk is. De interface is ook opgedeeld in tv, radio, EPG en VOD. U dient enkel een IPTV abonnement af te sluiten en deze te activeren op deze box. Vervolgens kunt u op de box overal televisie ontvangen, als het maar een internetverbinding heeft. Enorm handig en flexibel dus! U bent zelf vrij om te kiezen welk IPTV abonnement u neemt, met dit kastje heeft u de hardware dus al in huis.

Wat heeft u nodig?

U heeft een HDMI-aansluiting nodig op de televisie, een internetkabel en een stopcontact in de buurt van uw televisie. Daarnaast heeft u nog een IPTV abonnement nodig die u extern kunt afsluiten, deze wordt van afstand geactiveerd via het bij behorende MAC adres van de IPTV box. U ontvangt ook een afstandsbediening in het pakket inclusief twee batterijen, deze hoeven dus  niet aangeschaft te worden. Er hoeft daarnaast ook geen monteur of iets dergelijks langs te komen, alles wordt van afstand gedaan!

Prijs

U kunt de Mag 322 IPTV box voor €74,99 aanschaffen bij Majstra. Uiteraard ontvangt u onze service en een tweejarige fabrieksgarantie. Klik op de link hieronder om het product in te zien.

Klik hier om de Mag 322 IPTV box te bekijken

Heeft u toch interesse in een Android Tv box welke niet alleen geschikt is voor IPTV? Klik dan hier om het assortiment Tv boxen te bekijken. Heeft u nog vragen hierover? U kunt altijd meer informatie opvragen via de klantenservice.