Nu ook digitale videocamera’s te koop bij Majstra!

HDV-395 Full HD Sony lens

Wij hebben bij onze klanten gemerkt dat er een grote vraag is naar digitale videocamera’s. Wij startten een onderzoek of het mogelijk was alternatieven aan te bieden voor de dure digitale videocamera’s. Hier hebben wij nu oplossingen voor gevonden en daarom introduceren wij nu dus ook videocamera’s!

Full HD

Wij zullen starten met de verkoop van Full HD digitale videocamera’s. De videocamera’s zullen verschillende functies bevatten, dit zal per model en prijs uiteraard verschillen. Zo bieden we videocamera’s aan met basale mogelijkheden, maar ook videocamera’s met speciale functies als Wifi en een infrarood nachtsensor.

4K Ultra HD

Op termijn zullen wij ook videocamera’s aanbieden met een Ultra HD resolutie. Dit zullen ook alternatieve producten zijn voor de tegenwoordig zeer prijzige Ultra HD digitale videocamera’s. Uiteraard zullen deze camera’s ook speciale functies bevatten.

De digitale videocamera’s van Majstra zijn ideaal als u niet teveel geld wilt uitgeven voor een goed werkende camera. Uiteraard ontvangt u bij ons een tweejarige garantie en de service van Majstra. Ons assortiment digitale videocamera’s kunt u bekijken door op de link hieronder te klikken, al voor €89,99 heeft u een goed werkende videocamera in huis!

Klik hier voor het assortiment videocamera’s van Majstra

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice.