Nu ook smartwatches en smart bracelets te koop bij Majstra!

Atlas G5 smartwatch Black

Majstra gaat mee met de technologie en wij gaan uw leven makkelijker maken! Dit doen wij door hele slimme armbandjes en horloges toe te voegen aan ons assortiment. Hieronder zullen wij u uitleggen wat deze smartwatches en bracelets voor u kunnen betekenen.

Smartwatch

Een smartwatch is eigenlijk een horloge die bepaalde taken van uw smartphone kan overnemen. U kunt de horloge gemakkelijk met uw smartphone verbinden via bluetooth. Zo kunt u gemakkelijk telefoontjes opnemen, berichten ontvangen en wisselen van muziek. Dit betekent dat u niet elke keer uw smartphone uit uw zak hoeft te halen om te wisselen van muziek of een telefoontje op te nemen. Deze horloges zijn heel erg handig tijdens intensieve inspanningen. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens het hardlopen de smartwatch gebruiken in plaats van uw smartphone.

Smart bracelet

Een smart bracelet is eigenlijk een simpelere variant van de smartwatch. Dit zijn armbandjes met vrijwel dezelfde functies als de smartwatch, wel minder uitgebreid. De armbandjes zijn wel goedkoper en lichter dan de smartwatches. Maar ook deze variant maakt het mogelijk om veel functies van uw smartphone over te nemen.

Healthy lifestyle

Deze smart producten maken het mogelijk om een gezonde lifestyle de stimuleren. Zo is het mogelijk om een inkijk te hebben op verbrande calorieën, de gelopen stappen, de kwaliteit van uw slaap en een analyse van uw hartritme. Dit maakt het dus ook mogelijk om uw sportresultaten te analyseren!

Een dergelijke smart wearable stimuleert een gezonde lifestyle en maakt uw leven makkelijker. Bij Majstra heeft u al een smart bracelet vanaf €18,99 en een smartwatch vanaf €19,99. Bekijk ons assortiment door op een van de links hieronder te klikken.

Klik hier voor het assortiment smart bracelets van Majstra

Klik hier voor het assortiment smartwatches van Majstra

Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons altijd  bereiken via de klantenservice.