Nu ook Oppo en Oukitel smartphones bij Majstra

Oppo en Oukitel

Majstra biedt nu ook Oppo en Oukitel smartphones aan. Dit zijn opkomende merken met een sterke prijs/kwaliteitsverhouding. Daarom passen deze merken bij Majstra.

Inhoudsopgave

Oppo

Oppo staat bekend om de fraaie designs van de smartphones. Zo worden er meerdere kleuren met elkaar gecombineerd wat tot een stijlvol design leidt. Daarnaast zijn deze smartphones doorgaans erg snel. Een octacore processor wordt gecombineerd met een werkgeheugen van 6 GB wat enorm veel is voor een smartphone. De echte specialiteit van Oppo is de camera. Zo bezitten de K1 en R17 modellen een 25 megapixel camera. De foto’s zijn enorm scherp. Als er een selfie wordt gemaakt, komen er nog 5 megapixels in scherpte bij. Dit is een nieuwe en speciale functie van Oppo bij het maken van selfies. Als u een Oppo smartphone aanschaft met een hoge snelheid en deze camera, zal de prijs ook een stuk duurder zijn. Echter zijn de prijzen nog steeds veel lager dan de meest verkochte Iphone en Samsung telefoons, terwijl de specificaties van Oppo er zeker niet voor onder doen.

Oukitel

Oukitel staat bekend om de prijs zo laag mogelijk te houden. Volgens Oukitel betaalt men vooral veel voor een smartphone door hoge marketingkosten van de bekende A-merken. Zo heeft u al de Oukitel K8 voor €214,99. Dit model is uitgerust met een octacore processor, 4GB werkgeheugen en 64 Gb aan opslag. De specificaties zijn beter dan de gemiddelde smartphone en de prijs is enorm scherp. Ook staat Oukitel bekend om de werktelefoons. Deze zijn robuust gebouwd, stof- en waterbestendig , bestendig tegen een val en bezitten een batterij van 10.000 mAh. Hier kunt u dagen mee overweg zonder het op te laden. Dit is een ideale telefoon voor als u buiten werkt.

Garantie

De garantie en service van deze producten gaan via Majstra. Mocht er iets defect gaan, repareren wij dit kosteloos voor u. U ontvangt daarnaast een tweejarige garantie op iedere koop van Oppo en Oukitel.

Wilt u graag meer informatie van Oppo en Oukitel of kunnen wij u ergens mee helpen? U kunt ons altijd bereiken via de klantenservice.