Thema: de zomer en action camera’s, waarom?

Lipa AT-4K Ultra HD actioncamera

Waarom gaan de zomer en action camera’s samen? Wij zullen u in dit artikel uitleggen waarom deze goed samen gaan en dat u hier niet veel voor hoeft te betalen.

Momenteel is het lente en de zomer komt steeds dichterbij. Het begint steeds zonniger te worden en de dagen duren langer. Dit betekent dat men van het weer wil genieten en dus meer activiteiten buiten gaan verrichten. We hebben meer behoefte te gaan fietsen, wandelen of te zwemmen. Daarnaast organiseert men veel meer barbecues en komen wij liever buiten in de frisse lucht bijeen dan binnenshuis. Buiten zijn is in de zomer kortom aantrekkelijker! We maken gezellige en mooie momenten mee, vaak denken we er aan terug of willen het er over hebben met vrienden en familie. Het beeld van deze leuke momenten proberen we vervolgens uit te leggen met woorden. Ondersteunend beeldmateriaal zou het verhaal natuurlijk extra versterken, dit is natuurlijk ook leuk voor onszelf als wij de beelden terug kunnen zien. Dit is nu allemaal mogelijk met actioncamera’s die helemaal niet prijzig hoeven te zijn.

Met een actioncamera is het nu mogelijk alle verrichte activiteiten op film te zetten. Zo is het mogelijk op vakantie onder water te duiken en deze beelden te filmen, alle actioncamera’s van Majstra kunnen namelijk tot 30 meter onder water filmen. Dit is natuurlijk mooi om terug te zien, deze beelden zijn niet te verwoorden. Op vakantie is het ook leuk activiteiten te doen als bungeejumpen, ook dit is te filmen met een actioncamera. Zo zit er in ieder pakket een bundel van 32 accessoires waarmee u de camera overal vast aan kunt maken, dus ook op uw helm tijdens bijvoorbeeld bungeejumpen, een activiteit die vaak in de zomer wordt gedaan. Daarnaast kunt u ook fietsen door prachtige omgevingen en al deze beelden op film zetten, een action camera is namelijk gemakkelijk op uw helm of fiets vast te maken. De zomer en action camera’s hoeven niet perse betrekking te hebben op actieve inspanningen, het is natuurlijk ook mogelijk een gezellige barbecue op film te zetten of foto’s hiervan te maken. Een action camera is dus erg multifunctioneel en kan daarnaast dus ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Daarnaast hoeft een kwalitatief goede action camera helemaal niet duur te zijn of van het merk GoPro te zijn, dit is een vergissing die weleens gemaakt wordt. De kwaliteit en de service zijn van belang en Majstra biedt u deze!

Zo biedt Majstra meerdere modellen aan die voldoen aan de ideeën van de zomer en action camera’s. U kunt de camera’s aanschaffen met Full HD-resolutie of Ultra HD-resolutie (4K). Voor slechts €59,99 koopt u een Lipa Full HD Action camera WIFI bij Majstra. Voor een kleine investering kunt u zo al uw ervaringen vastleggen! Deze camera bezit een Full HD-resolutie en beschikt over meerdere functies. Zo is het ook mogelijk tot 30 meter onder water te gaan en hier te filmen of te fotograferen. Uw duikverhalen zou u voortaan dus kunnen ondersteunen met de opgenomen beelden! Daarnaast bezit het pakket 32 accessoires waarmee u de camera werkelijk waar overal aan vast kunt maken, erg handig en overal voor te gebruiken. De “wide angle lens” filmt een hoek van 170 graden en ondersteunt een wifi-functie, de camera kunt u dus ook van een afstand besturen met een mobieltje! Een zomerse barbecue of een leuke grap zou u op deze manier op film kunnen zetten door dit van afstand te besturen. Zo bieden wij u leuke en voordelige mogelijkheden aan voor de zomer en action camera’s.

Daarnaast biedt Majstra ook action camera’s aan met een 4K-resolutie, oftewel Ultra HD. Dit is een nieuwe technologie die voorloopt op de Full HD, nog scherper beeld dus. Zo heeft u voor maar €109,99 de Lipa action camera SJ8000 4k Ultra HD Sony lens Wifi tot uw beschikking. Dit model bevat een sterke Sony-lens met een 4K-resolutie. Hierbij ontvangt u ook 32 accessoires waarmee u de camera ook overal aan kunt vastmaken. Ook is dit model van afstand te besturen met uw mobiele telefoon en ondersteunt het model ononderbroken filmen, bewegingsdetectie, cyclisch opnemen, WDR/HDR 0, Camera modus, anti schudden en de wifi-functie. Dit model is ideaal als u zomerse barbecues, fietstochten, duiktochten en feesten in de beste resolutie wilt filmen, zeer scherp beeld! Ook biedt Majstra een voordeligere 4K-actioncamera aan, namelijk de  Lipa AT-4K Ultra HD actioncamera WIFI. Deze is te koop voor €89,99 en beschikt niet over een Sony-lens, wel zijn de mogelijkheden verder hetzelfde.

Majstra biedt ieder product aan met-of zonder SD-kaart, dit kunt u bekijken bij onze action camera’s. In de zomer zijn we graag buiten en genieten we graag van het goede weer, nu kunnen we dit ook op beeld vastleggen en gaan de zomer en action camera’s goed samen. Feestjes of prachtige omgevingen, boven of onder water, intensieve of rustige activiteiten, het is allemaal op beeld vast te leggen waar u in de toekomst zeker geen spijt van zult hebben! Majstra biedt u daarnaast de optie om niet te veel te betalen voor een action camera, maar wij staan wel voor u klaar. Ons assortiment action camera’s kunt u bekijken onder action camera’s. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice van Majstra.