Tip: Majstra beschikt ook over digitale handleidingen!

digitale handleidingen

We krijgen weleens de vraag of we beschikken over digitale handleidingen. Majstra beschikt namelijk over meerdere digitale handleidingen. Deze dient u alleen op te vragen bij ons en wij kunnen u deze mailen.

Actioncamera’s en dashcams

Wij bezitten van ieder product uit deze categorieën over een digitale handleiding. Van de actioncamera’s als de AT-45, SJ8000, AT-30, AT-4K en de Lipa Full HD actioncamera beschikken wij over digitale handleidingen. Ook van de dashcams als de G90H,  de AK-L3 en de AK-X5 beschikken wij over digitale handleidingen. Deze kunt u bij ons per mail of telefonisch aanvragen en vervolgens sturen wij het op.

Tablets, smartphones en Tv boxen

Deze apparaten bezitten voornamelijk het Android-besturingssysteem.  Als u een handleiding wilt van een tablet, of de Android, kunnen wij u deze opsturen na een aanvraag. Wij kunnen u een digitale Android-handleiding opsturen van onze tablets als de Lipa Crystal, Dynamic, GoldDiamond, Allwinner Technology A64 en de Lenovo phonetablet 7 inch. Dit geldt eveneens voor tv boxen als de Mxq Pro, M8S, TX3 pro, Mini M8S II en smartphones als de Ulefone Be Touch en Ulefone Power. Voor de Lipa Windowstablet 4/64 GB hebben wij een aparte digitale Windows-handleiding.  Daarnaast zijn handleidingen voor de besturingssystemen veel op het internet te vinden.

Powerbanks en speakers

Ook voor onze powerbanks en bluetooth- speakers beschikken wij over digitale handleidingen. U kunt ons hierover gerust contacten via de mail of per telefoon.

Wij helpen onze klanten graag en de vraag naar digitale handleidingen wordt steeds groter, the world goes digital!. Mocht u nog vragen, opmerkingen of tips hebben, kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice.