Veel goedkoper uit met budget smartphones!

OnePlus 3T

Vanaf 1 mei wordt een totaal telefoonabonnement vanaf €250,-  BKR geregistreerd. Dit betekent dat banken, verzekeringen en andere instanties de schulden van uw telefoonabonnement kunnen inzien. Dit kan mogelijk impact hebben op het afsluiten van bijvoorbeeld een hypotheek. Dit betekent dat het voor u aantrekkelijker wordt om een los toestel aan te schaffen in combinatie met een Sim Only abonnement. Het aanschaffen van een budget smartphone kan voor uzelf daarnaast nog meer voordeel bieden!

Wat is een budget smartphone?

Budget smartphones zijn telefoons van opkomende merken met vaak nagenoeg dezelfde specificaties als de telefoons van de al gevestigde merken. Deze telefoons zijn vaak stukken goedkoper dan de al gevestigde merktelefoons. Zijn de budget smartphones dan minder goed? Dat is een goede vraag. Eigenlijk hoeft dit zeker niet zo te zijn. De specificaties zijn vaak zelfs beter dan die van de al gevestigde merken en de prijzen zijn stukken lager. Als u direct een smartphone importeert uit andere continenten is de onzekerheid er uiteraard dat u geen garantie heeft en geen service ontvangt. Dit is natuurlijk wel een factor wat u onzekerheid biedt en uw aankoopbesluit beïnvloedt. Majstra heeft echter een oplossing om u zekerheid te geven voor de budget smartphones.

Goedkoper uit met budget smartphones van Majstra

Majstra biedt nu ook smartphones aan waarmee u veel goedkoper uit bent dan met een compleet telefoonabonnement. Wij nemen uw onzekerheid weg door u een tweejarige garantie en service te bieden. Zo kunt u al een Meizu M5 aanschaffen vanaf €189,99. Als u dit nog combineert met een Sim Only abonnement van twee jaar van ongeveer €10,- per maand, bent u totaal €240,- kwijt aan het Sim Only abonnement. Dit betekent dat u niet BKR geregistreerd wordt en ook nog eens veel goedkoper uit bent! Totaal kost uw gehele abonnement inclusief toestel met dit voorbeeld dus €429,99. Even een vergelijking. Als u een tweejarig abonnement met simkaart en een Samsung Galaxy S8 neemt, bent u zeker €50,- per maand kwijt. Totaal bent u dus €1200,- kwijt (24 x €50,-) en u wordt ook nog eens BKR geregistreerd wat weer impact kan hebben op uw financiële aanvragen. De budget smartphone van Majstra gepaard met een Sim Only abonnement zou u in dit geval dus €770,01 schelen en u wordt niet BKR geregistreerd! Van dat geld kunt u een heerlijke zomervakantie boeken!

De smartphones van Majstra

Wij bieden momenteel verschillende smartphones aan met een verschil in specificaties. Als u bijvoorbeeld sterke smartphones wilt die wat goedkoper zijn, kunt u een kijkje nemen bij de Ulefone be Touch, Ulefone Power, Meizu M5 en de Xiaomi Redmi Note 4. Wilt u een budget smartphone met onwijs goede specificaties, die vaak beter zijn dan de al gevestigde en onwijs bekende merktelefoons? Dan kunt u een kijkje nemen bij de Asus Zenfone 3 en de OnePlus 3T. U kunt ons gehele assortiment bekijken door op de link hieronder te klikken.

Klik hier om het assortiment smartphones van Majstra te bekijken

Toekomstig nog Sim Only abonnementen

Majstra zal in de toekomst ook Sim Only abonnementen aanbieden waardoor wij u het gehele pakket kunnen bieden. U zult zo veel voordeliger uit zijn en een extra vakantie sparen! U ontvangt uiteraard een tweejarige garantie en service bij iedere aankoop bij Majstra. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice.