Draadloze koptelefoon

Een draadloze koptelefoon geeft u meer beleving en diepgang in muziek als we dit vergelijken met draadloze oortjes. De koptelefoon kan geheel over uw oren zitten waardoor u de ultieme beleving kunt hebben. Er zijn verschillende koptelefoons op de markt, maar waar moet u echt op letten? Hieronder zullen wij de belangrijkste zaken bespreken.

[read more=”Lees meer” less=”Verberg”]

Over-ear en on-ear draadloze koptelefoon

Een on-ear koptelefoon zorgt er voor dat de koptelefoon net op uw oor zit. Hierbij is het geluid diepgaand, maar kunt u nog wel achtergrondgeluiden horen. Een over-ear koptelefoon gaat helemaal over uw oren heen waardoor u geen achtergrondgeluiden meer hoort. Dit is ideaal als u een volledige focus op audio wilt hebben. Let wel op dat u niks meer hoort behalve de muziek!

Bluetooth versie draadloze koptelefoon

De bluetooth versie van de draadloze koptelefoon is erg belangrijk. Dit bepaalt namelijk hoe goed de audio wordt gecomprimeerd. Hoe hoger de bluetooth versie is, hoe beter het gecomprimeerd wordt. Als een van de gekoppelde apparaten een lagere bluetooth versie bevat, zal van deze apparaten de laagste versie gebruikt worden.

Noise cancelling draadloze koptelefoon

Veel koptelefoons beschikken over een noise cancelling functie. Dit betekent dat alle achtergrondgeluiden niet meer te horen zijn. Dit is een ultieme manier om nog dieper in muziek te duiken.

Bellen en muziek bedienen

Het is ook handig als u telefoontjes kunt opnemen en een ander liedje kunt kiezen op de koptelefoon. Als de koptelefoon over een microfoon beschikt, is het mogelijk om te bellen en het te gebruiken als headset. Als u muziek wilt bedienen, dient de koptelefoon over een knop te beschikken waar u nummers mee kunt selecteren. Hier kunt u ook telefoontjes mee opnemen.

Langere batterijduur

Een draadloze koptelefoon is een stuk groter dan draadloze oortjes en dit is ook te merken in de batterij. Er zit een grotere batterij in waardoor de batterijduur ook lang is. Zo kunt u dagen genieten van muziek zonder het op te laden.

[/read]

Zie ook:

Enig resultaat