Draadloze oortjes

Draadloze oortjes worden voornamelijk via bluetooth gekoppeld met een smartphone. Op deze manier zijn de oortjes draadloos te gebruiken. Dit scheelt draadjes en zo kunt u gemakkelijk uw ding blijven doen zonder hierop te letten. Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten, dit zullen wij hieronder nader toelichten.

[read more=”Lees meer” less=”Verberg”]

Batterijduur en oplaadcase van de draadloze oortjes

Omdat deze oortjes dus draadloos zijn, beschikken deze over een batterij. Per model verschilt de batterijduur. Let op hoe lang de oortjes mee gaan zonder het op te laden. Veel van deze modellen worden daarnaast ook geleverd met een oplaadcase waar de oortjes in bewaard kunnen worden. Deze case beschikt over een batterij waar u de oortjes in kunt opladen. Ook kunt u de case makkelijk meenemen. Draadloze koptelefoons hebben de langste batterijduur, soms wel dagen zonder op te laden.

Bluetooth versie van de draadloze oortjes

De bluetooth versie is enorm belangrijk. De nieuwere bluetooth versies comprimeren audio namelijk nog beter. Dit zorgt er voor dat de kwaliteit van de audio beter is. Als u gebruik wilt maken van de nieuwste bluetooth, dienen beide gekoppelde apparaten hierover te beschikken. Anders wordt de gebruikte bluetooth versie gedegradeerd tot de laagste versie van een van de gebruikte apparaten.

De fitting van de draadloze oortjes

U wilt uiteraard dat de draadloze oortjes comfortabel in uw oren zitten en dat ze er niet uitvallen. Ieder oor is anders en dus ook de fitting. Veel modellen worden geleverd met verschillende rubbertjes als fitting zodat u kunt kiezen welke het beste bij u past.

Bellen met de draadloze oortjes

Als u graag wilt bellen met de bluetooth oortjes, dienen deze over een microfoon te beschikken. Dit gaat vaak ook gepaard met een knop waar u mee kunt opnemen. Hier kunt u tevens ook het volgende liedje mee selecteren. Al met al zijn de oortjes zo ook handig voor het voeren van telefoongesprekken.

[/read]

Zie ook:

Toont alle 6 resultaten